ΑρχικήHow ToΠως να ανοίξετε Rpt αρχείο σε Windows ή Mac

Πως να ανοίξετε Rpt αρχείο σε Windows ή Mac

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πως να ανοίγετε Crystal Reports .rpt αρχεία σε χρησιμοποιώντας το δωρεάν SAP Crystal Reports Viewer.

ΒΗΜΑΤΑ

Βήματα:1: Μπείτε στην διεύθυνση http://www.crystalreports.com/crystal-viewer/  από ένα web browser. Αυτή είναι η διεύθυνση λήψης για το SAP Crystal Reports Viewer, μία δωρεάν εφαρμογή για Windows και macOS, η οποία ανοίγει αρχεία .rpt.

* Εάν χρησιμοποιείτε Mac, θα χρειαστεί πρώτα να εγκαταστήσετε το Legacy Java Runtime 6, πριν εγκαταστήσετε το Crystal Reports viewer. Μπορείτε να το βρείτε δωρεαν στο https://support.apple.com/kb/dl1572?locale=en_US .

Windows ή Mac

2: Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης. 

* Για να ξεκινήσετε τη λήψη, συμπληρώστε την φόρμα (email, χώρα, έκδοση) και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Δωρεάν λήψη.

*Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Εγκατάσταση πακέτου για το λειτουργικό σας σύστημα.

*Αποθηκεύστε το αρχείο στον υπολογιστή σας.

3: Εγκαταστήστε το SAP Crystal Reports Viewer.  Το κατεβασμένο αρχείο είναι συμπιεσμένο αρχείο (zip), οπότε αποσυμπιέστε το σε ένα φάκελο. Ύστερα, ανοίξτε το φάκελο Data_Units, όπου θα βρείτε το πρόγραμμα εγκατάστασης για Windows και macOS.

* Windows: Κάντε διπλό κλικ στο CRRViewer.exe και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

* macOS: Κάντε διπλό κλικ στο Crystal Reports 2016 Viewer.dmg, σύρετε το εικονίδιο στο φάκελο Applications και στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Rpt Windows ή Mac

4: Ανοίξτε το SAP Crystal Reports 2016 Viewer. Βρίσκεται στις εφαρμογές στην έναρξη (Windows) και στο φάκελο εφαρμογές (MacOS).

Windows ή Mac

5: Πατήστε το “I agree”. Θα χρειαστεί να κάνετε αυτό μόνο την πρώτη φορά που θα εκτελέσετε την εφαρμογή.

Rpt Windows ή Mac

6: Πατήστε το “Browse for report” .  Βρίσκεται κάτω από το “Open”. Αυτό ανοίγει το πρόγραμμα αναζήτησης αρχείων του υπολογιστή σας.

Windows ή Mac

7: Ανοίξτε τον φάκελο ο οποίος περιέχει το αρχείο .rpt.

Rpt

8: Πατήστε στο αρχείο .rpt για να το επιλέξετε.

Rpt

9: Πατήστε το “Open” . Αυτό ανοίγει το αρχείο .rpt στο πρόγραμμα.

Εικόνες: wikihow.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS