ΑρχικήsecurityYOUTUBE DOWN: Το YouTube είναι εκτός λειτουργίας για πολλούς χρήστες

YOUTUBE DOWN: Το YouTube είναι εκτός λειτουργίας για πολλούς χρήστες

Το YouTube είναι εκτός λειτουργίας για ορισμένους χρήστες του οι οποίοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν κανένα βίντεο.

Στις οθόνες των χρηστών εμφανίστηκε ένας πίθηκος ντυμένος ως οικοδόμος καθώς και ένα μήνυμα σφάλματος.

YouTube

“Sorry, something went wrong, Try reloading the page. We’re working hard to fix YouTube for you as soon as possible.” αναφέρει το μήνυμα σφάλματος.

Αν και οι χρήστες έκαναν reload, δεν άλλαξε κάτι στην αρχική τους οθόνη, με το YouTube να παραμένει εκτός λειτουργίας.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το σφάλμα δεν φαίνεται να επηρεάζει όλους τους χρήστες της πλατφόρμας. Παρά τον τεράστιο αριθμό αναφορών σχετικά με το σφάλμα, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν κανονικά το YouTube.

Πολλοί είναι οι χρήστες που θεωρούν ότι τα προβλήματα εμφανίζονται μόνο σε συγκεκριμένα μέρη του ιστότοπου, όπως οι σελίδες καναλιών.

Μεγαλύτερο ποσοστό σφαλμάτων εντοπίζεται στην δυτική ακτή των ΗΠΑ, καθώς και σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης, σύμφωνα με το tracking website Down Detector.

Το YouTube, το οποίο ανήκει στην Google και τροφοδοτείται από την τεχνολογία του, σπάνια θα εμφανίσει κάποια δυσλειτουργία. Αλλά ακόμη και μια σύντομη ή ετεροχρονισμένη διακοπή μπορεί να προκαλέσει τεράστια προβλήματα, αφού χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο ώρες παρακολούθησης βίντεο στην πλατφόρμα καταγράφονται σε καθημερινή βάση. Διατίθεται σε σχεδόν κάθε χώρα του κόσμου, με 91 διαφορετικές τοπικές εκδόσεις διαθέσιμες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS