ΑρχικήinetΟ Elon Musk δώρισε 1 εκατομμύριο δέντρα στο #teamtrees project

Ο Elon Musk δώρισε 1 εκατομμύριο δέντρα στο #teamtrees project

Την Τρίτη το απόγευμα, ο Elon Musk ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δέντρα στο project που ξεκίνησε ο YouTuber MrBeast, το οποίο ονομάζεται #teamtrees project. Μετά την ανακοίνωσή του μάλιστα, άλλαξε το όνομα του στο Twitter σε “Treelon” Musk.

Ο YouTuber Jimmy Donaldson, γνωστός και ως MrBeast, ανέλαβε να φυτέψει 20.000.000 δέντρα ως μέρος μίας πρόκλησης που δέχτηκε στο Reddit για τους 20.000.000 subscribers στο κανάλι του.

Ο Donaldson ήρθε σε επαφή και με άλλους YouTubers και ξεκίνησε το #teamtrees project στις 25 Οκτωβρίου. Το έργο έχει στόχο να κερδίσει 20 εκατομμύρια δολάρια για να φυτέψει δέντρα σε όλο τον κόσμο. Κάθε δέντρο κοστίζει $ 1.

Από προχθές, τo #teamtrees έχει κερδίσει αρκετά χρήματα για να φυτευτούν 6 εκατομμύρια δέντρα. Το έργο συγκέντρωσε 5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις δύο ημέρες και συνεχίζει.

Όλες οι δωρεές αποστέλλονται απευθείας στο Arbor Day Foundation, έναν αμερικανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την διατήρηση και την εκπαίδευση γύρω από θέματα δεντροφύτευσης. Ο οργανισμός θα αρχίσει να φυτεύει τα δέντρα παγκοσμίως από τον Ιανουάριο και στοχεύει να ολοκληρώσει το μεγαλόπνοο αυτό έργο μέσα σε τρία χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk ρώτησε τον MrBeast για το έργο στο Twitter και έπειτα ως απάντηση στον Marques Brownlee, δεσμεύτηκε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δέντρα επιτόπου. Στη συνέχεια άλλαξε το όνομα του στο Twitter σε “Treelon”.

Η απάντηση του MrBeast σε αυτό το σχόλιο ήταν ενθουσιώδης:

Ο MrBeast δήλωσε επίσης στο Twitter: “Για να είμαστε σαφείς, όλοι συνειδητοποιούμε ότι 20 εκατομμύρια δέντρα δεν θα διορθώσουν την αλλαγή του κλίματος. Αλλά περισσότερα από 20 εκατομμύρια δέντρα είναι καλύτερα από κανένα! Θέλουμε να αναλάβουμε δράση επειδή το να μην κάνουμε τίποτα είναι αυτό που μας έφτασε ως εδώ!”

Σύμφωνα με ένα screenshot από τον Jon Hast που τραβήχτηκε από το Twitter, ο Elon κράτησε την υπόσχεσή του:

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS