ΑρχικήinetΤα αυτοκίνητα Tesla θα λάβουν υποστήριξη για Netflix και YouTube

Τα αυτοκίνητα Tesla θα λάβουν υποστήριξη για Netflix και YouTube

Tesla

Το Σάββατο ο Elon Musk δημοσίευσε ένα post στο Twitter, στο οποίο ανακοίνωσε ότι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν streaming σε Netflix και YouTube. Προτού ενθουσιαστείτε βέβαια, πρέπει να γνωρίζεται ότι αυτό θα ισχύει μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο.

Στη συνέχεια βέβαια, ο Musk ανάρτησε ένα ακόμα tweet που έλεγε ότι μόλις η αυτό-οδήγηση λάβει το πράσινο φως από τις ρυθμιστικές αρχές, το “video while moving” θα γίνει διαθέσιμο.

Φυσικά δεν είναι σίγουρο πώς οι ρυθμιστικές αρχές θα εκλάβουν αυτό το tweet, ωστόσο αν η δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο κατά την οδήγηση πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει σίγουρα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla.

Προς το παρόν ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά, είναι ότι οι δυνατότητες streaming θα είναι διαθέσιμες στο πρόγραμμα περιήγησης Tesla. Ένας χρήστης θα μπορεί να παρακολουθήσει βίντεο από το Netflix και το YouTube, όταν το αυτοκίνητό του είναι σταθμευμένο και συνδεδεμένο σε WiFi. Αυτό θα μπορούσε να γίνει οπουδήποτε, όπως σε έναν σταθμό Tesla Power όπου έχετε πάει για να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας ή όταν περιμένετε κάποιον. Πάντα υπάρχει λίγος χρόνος για τις αγαπημένες σας εκπομπές στο YouTube ή στο Netflix.

Απαντώντας σε ένα χρήστη, ο Musk επιβεβαίωσε ότι η νέα πρωτοβουλία είναι μέρος της επερχόμενης ενημέρωσης V10. Η ενημέρωση του V10 είχε ανακοινωθεί στο E3, την ετήσια εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών.

Στο συνέδριο, ανακοινώθηκε επίσης ότι τα αυτοκίνητα Tesla θα λάβουν πολλές νέες επιλογές παιχνιδιού και ψυχαγωγίας. Ενώ στην ψυχαγωγία θα περιλαμβάνονται το Netflix και το YouTube, όσον αφορά στα παιχνίδια, θα προστεθεί ένα νέο, που θα ονομάζεται Cuphead, ακολουθούμενο από το Fallout Shelter, το Beach Buggy Racing 2.

Εκτός από αυτά όμως, η ενημέρωση V10 θα περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις στον αυτόματο πιλότο, την αναγνώριση των πινακίδων στοπ και το Smart Summon – μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να καλέσουν τα Tesla τους μέσω της εφαρμογής για κινητά. Θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα λειτουργία που θα διαβάζει δυνατά τα εισερχόμενα μηνύματα κειμένου, η οποία θα είναι πολύ χρήσιμη όταν οδηγείτε.

Σε ένα ακόλουθο tweet, ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι το χαρακτηριστικό θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί τον Αύγουστο ή όπως του αρέσει να το θέτει συνήθως “όχι περισσότερο από μερικούς μήνες”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS