Αρχικήsecurity4 νεκροί από την αστυνομία εξαιτίας ενός hacked Facebook λογαριασμού

4 νεκροί από την αστυνομία εξαιτίας ενός hacked Facebook λογαριασμού

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν την Κυριακή σε συγκρούσεις με την αστυνομία στο Μπαγκλαντές εξαιτίας ενός post στο Facebook που προσβάλλει μουσουλμάνους, σύμφωνα με δηλώσεις των αξιωματούχων.

Facebook νεκροί

 

Οι συγκρούσεις στη νότια συνοικία Bhola, 195 χλμ. (120 μίλια) από την πρωτεύουσα Ντάκα, ξέσπασαν όταν οργισμένα πλήθη διαμαρτυρήθηκαν εναντίον μιας δημοσίευσης στο Facebook, στην οποία ένας Ινδουιστής έκανε εριστικά σχόλια σχετικά με τον Προφήτη Μοχάμαντ.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Facebook λογαριασμός του Ινδουστή είχε χακαριστεί και όλοι οι υπεύθυνοι hackers βρίσκονται στο κρατητήριο.

«Αρχίσαμε να πυροβολούμε ως αυτοάμυνα, όταν κάποιοι άρχισαν να ρίχνουν πέτρες στους αξιωματικούς μας, αναγκάζοντάς μας να καταφύγουμε σε ένα κτίριο», δήλωσε ο Sarkar Mohammad Kaisar, Επικεφαλής της Αστυνομίας στο Bhola.

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας αστυνομικός υπέστη τραύματα από σφαίρες κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Συνοριοφύλακες και επιπλέον ενισχύσεις έχουν σταλεί στο Bhola.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS