ΑρχικήHow ToBulletsPassView Δείτε κωδικούς πρόσβασης πίσω από τελίτσες

BulletsPassView Δείτε κωδικούς πρόσβασης πίσω από τελίτσες

Το BulletsPassView είναι ένα εργαλείο ανάκτησης κωδικών πρόσβασης που αποκαλύπτει τους κωδικούς πρόσβασης που είναι κρυμμένοι πίσω από κουκκίδες στο κλασικό πλαίσιο κειμένου του λειτουργικού συστήματος των Windows και του προγράμματος περιήγησης Internet Explorer.

Αφού αποκαλύψετε τους κωδικούς πρόσβασης, μπορείτε να τους αντιγράψετε στο πρόχειρο ή να τις αποθηκεύσετε σε αρχεία text/html/csv/xml.

BulletsPassView

Δεν λειτουργεί σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως στον Firefox, το Thunderbird ή τον Google Chrome που χρησιμοποιούν άλλα μέσα για να αποκρύψουν τους κωδικούς πρόσβασης. Λειτουργεί ωστόσο με πολλά FTP Clients και άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν τον εγγενή τρόπο απόκρυψης κωδικών πρόσβασης.

Το BulletsPassView είναι ο διάδοχος του γνωστού Asterisks Logger και υποστηρίζει τα Windows Vista, Windows 7, 8 (στα Windows 10 δεν έχει δοκιμαστεί) , Internet Explorer. Η εφαρμογή διαθέτει και επιλογές γραμμής εντολών.

Κατεβάστε το BulletsPassView

Download BulletsPassView in Zip file
Download self-install executable for installing BulletsPassView with uninstall support
Download BulletsPassView for x64

Προσοχή: Μερικά Antivirus programs μπορεί να δώσουν False Positive για τα εργαλεία που συμπεριλαμβάνει το zip. Δεν ισχύει…

Αποκαλύψτε κωδικούς χρησιμοποιώντας Javascript Είναι ο τρόπος που είχαμε περιγράψει σε προηγούμενη δημοσίευση. Θα σας αποκαλύψει κάθε προστατευμένο κωδικό με τελίτσες στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Έρχεται συνοδευτικά με τις παραπάνω βοηθητικές εφαρμογές γιατί λειτουργεί σε προγράμματα περιήγησης τα παραπάνω εργαλεία δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Απλά αντιγράψτε ολόκληρη τη συμβολοσειρά από το παρακάτω πλαίσιο και επικολλήστε την στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης σας. Αν υπάρχει κάποιο πεδίο με κρυφό κωδικό πρόσβασης, ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο θα σας εμφανίσει τι κρύβεται πίσω από τις τελίτσες.

javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("iGuRu.gr: Passwords in forms on this page:\n\n" + s); else alert("iGuRu.gr: There are no passwords in forms on this page.");})();

Αυτή η μέθοδος είναι λειτουργεί με όλα τα προγράμματα περιήγησης, αλλά όχι και με τον Firefox που έχει την Javascript απενεργοποιημένη στη γραμμή διευθύνσεων του browser. Φυσικά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά.

Για να το κάνετε, πληκτρολογήστε about:config στη γραμμή διευθύνσεων του Firefox, υποσχεθείτε ότι θα προσέχετε στο πλαίσιο που θα αναδυθεί και αναζητήστε το “noscript.allowURLBarJS”. Κάντε διπλό κλικ στην καταχώρηση για να την αλλάξετε από False σε True.

Η παραπάνω μέθοδος μπορεί να μην δουλέψει στον Chrome καθώς με το Enter ο Chrome μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση. Ένας τρόπος για να λειτουργήσει είναι να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω bookmark. Αποθηκεύστε το στον browser σας και χρησιμοποιήστε το όταν το χρειάζεστε.

Bookmark

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS