ΑρχικήUpdatesΤα Windows 10 19H1 θα διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη Kaomoji

Τα Windows 10 19H1 θα διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη Kaomoji

Η επόμενη ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 θα περιλαμβάνει υποστήριξη για kaomoji, την τελευταία μόδα όσον αφορά τα emoji, που βασίζεται αποκλειστικά σε κανονικό κείμενο.

kaomoji

Τα Kaomoji έχουν ανέβει σε δημοτικότητα και, ίσως ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα είναι το ¯\_(ツ)_/¯, το οποίο χρησιμοποιείται τακτικά σε κοινωνικά δίκτυα. Η Microsoft γνωρίζοντας ότι τα kaomoji έχουν γίνει μόδα, αποφάσισε τα Windows 10 να παρέχουν εύκολη πρόσβαση στους πιο συνηθισμένους χαρακτήρες.

Έτσι, η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10 19H1 built 18305, έρχεται με υποστήριξη για αυτό το χαρακτηριστικό, φέρνοντας τα πιο δημοφιλή kaomoji στο UI του emoji, στο λειτουργικό σύστημα.

Οι χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο fast ring του προγράμματος Windows Insider, μπορούν να το δοκιμάσουν αν αφού εγκαταστήσουν τα Windows 10 19H1 build 18305, μετά πατήσουν ταυτόχρονα τα πλήκτρα Win + Ελληνικό ερωτηματικό ή τα πλήκτρα Win + δεξί βελάκι.

Επιπλέον, τα emoji εικονίδια έρχονται με ένα ειδικό κουμπί για σύμβολα, με τμήματα όπως σημεία στίξης, νόμισμα, σύμβολα γλώσσας, γεωμετρικά, λατινικά και μαθηματικά. Όλα είναι διαθέσιμα στην ίδια οθόνη και μπορούν εύκολα να εισαχθούν σε ένα πεδίο συνομιλίας ή κειμένου με ένα μόνο κλικ ή πατώντας επάνω σε αυτά.

Τα Windows 10 19H1 αναμένεται να οριστικοποιηθούν τον Μάρτιο και οι εσωτερικοί συνεργάτες όλων των δακτυλίων θα πρέπει να λάβουν το RTM build πριν από το τέλος του μήνα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS