ΑρχικήinetSubs4free subdomain: σύνδεση χωρίς αλλαγή DNS

Subs4free subdomain: σύνδεση χωρίς αλλαγή DNS

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΠΠΙ) που “κλείνει” την Subs4free.com μαζί με άλλες 38 ιστοσελίδες παρόμοιου περιεχομένου, η διαδικτυακή κοινότητα άρχισε να αναζητεί νέους τρόπους διασύνδεσης.

Ναι το γνωστό παιχνίδι γάτας ποντικιού, ήρθε και στην Ελλάδα. Το block από τους παρόχους υπηρεσιών internet είναι μια πολύ γνωστή τεχνική, που χρησιμοποιούν οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων για να ορίζουν την δικαιοδοσία τους.

Σε παλαιότερες δημοσιεύσεις αναφέραμε πως προέκυψε ο αποκλεισμός των ιστοσελίδων, και μια από αυτές ήταν και η γνωστή Subs4free.com, μια σελίδα που υποστηρίζουν μεταφραστές υποτίτλων.

Αν και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις δώσαμε εναλλακτικούς τρόπους σύνδεσης για τις 38 σελίδες που αποκλείστηκαν, η συγκεκριμένη σελίδα δεν φαίνεται να χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά, αφού μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω ενός sub-domain που κάνει mirroring το περιεχόμενο της Subs4free.com.

Έτσι μπορείτε να επισκεφτείτε την διεύθυνση https://www.sf4-industry.com/, χωρίς να αλλάξετε DNS, και θα σας εμφανιστεί η σελίδα που “αποκλείστηκε”.

__________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS