ΑρχικήsecurityΗ Manchester City εκτός Champions League λόγω του "παράνομου hacking";

Η Manchester City εκτός Champions League λόγω του “παράνομου hacking”;

Η νομική υπόθεση περί πιθανής απαγόρευσης της Manchester City από το Champions League μάλλον δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει κάθε πιθανή απαγόρευση των εικαζόμενων οικονομικών παραβιάσεων του fair play, τις οποίες εξακολουθεί να αρνείται.

Champions League

Δεν πρόκειται να βγει η απόφαση σχετικά με την απαγόρευση την ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν παρόλο που η ερευνητική ομάδα της Uefa προτείνει την απαγόρευσή της.

Ωστόσο, πριν από την έναρξη των ακροάσεων των πέντε δικαστών στο δικαστήριο, η City ζήτησε από το διαιτητικό δικαστήριο να αποσύρει την υπόθεση.

Η Μάντσεστερ Σιτι αρνήθηκε σθεναρά όλους τους ισχυρισμούς εναντίον τους, οι οποίοι ήρθαν μετά τις αποκαλύψεις του «Football Leaks», το οποίο ο σύλλογος απέρριψε επανειλημμένα καθώς πρόκειται για «παράνομο hacking και δημοσίευση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων».

Η City αμφισβητεί τη νομική αρμοδιότητα της Uefa και ισχυρίζεται ότι δεν έχει να απαντήσει σε τίποτα.

Η ακρόαση αυτή δεν αναμένεται να προγραμματιστεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, ενδεχομένως μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η City δεν θα γνωρίζει αν θα είναι στο Champions League  2020-21.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS