ΑρχικήinetΟ Στιβ Τζομπς ζει και βασιλεύει στην Αίγυπτο; Τι αληθεύει;

Ο Στιβ Τζομπς ζει και βασιλεύει στην Αίγυπτο; Τι αληθεύει;

Πολλές είναι οι φορές που το διαδίκτυο έχει τρελαθεί με την εμφάνιση φωτογραφιών από σωσίες ειδώλων που δυστυχώς έχουν φύγει από την ζωή νωρίς. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι φωτογραφίες των Tupac και Elvis οι οποίες πυροδότησαν τις θεωρίες περί συνωμοσίας. Ισχύει το ίδιο και με την φωτογραφία του Στιβ Τζομπς που δημοσιεύτηκε πρόσφατα;

Στιβ Τζομπς

Αυτή την εβδομάδα, το Twitter πήρε φωτιά όταν έσκασε μια φωτογραφία ενός άνδρα που έμοιαζε πολύ με τον Στιβ Τζομπς. Ο “Steve Jobs” φαίνεται να βρίσκεται στην Αίγυπτο.

Προφανώς, δεν είναι ο Jobs, αλλά είναι μια εντυπωσιακά παράξενη ομοιότητα. (Αν και σίγουρα ο πραγματικός Steve θα φορούσε ένα ρολόι της Apple!) Είτε έτσι είτε αλλιώς, το στιγμιότυπο προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων στα κοινωνικά μέσα.

Στιβ Τζομπς Steven Jobs

Πληροφοριακά, Ο Steven Jobs (24 Φεβρουαρίου 1955 – 5 Οκτωβρίου 2011) ήταν μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας, ένας εκ των δύο συνιδρυτών, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Apple και πρώην πρόεδρος της Pixar.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, έπασχε από μία σπάνια μορφή όγκου του παγκρέατος.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS