ΑρχικήinetΤο Matrix επιστρέφει! Σύντομα το Matrix 4 μετά από 16 χρόνια

Το Matrix επιστρέφει! Σύντομα το Matrix 4 μετά από 16 χρόνια

Το Matrix επιστρέφει! Περίπου 16 χρόνια μετά την τελευταία ταινία της σειράς, η Warner Bros. επιβεβαίωσε τον ερχομό της τέταρτης Matrix ταινίας. Ο Keanu Reeves και η Carrie-Anne Moss θα πρωταγωνιστούν. Μόνο μια από τις αδελφές Wachowski (Lana) θα συμμετέχει η οποία παράλληλα διευθύνει, γράφει και είναι co-producer της ταινίας.

Matrix

Πολλές είναι οι πηγές που υποστηρίζουν ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

Για ποιο λόγο, όμως, η σειρά έρχεται ξανά στην οθόνη, πέρα ​​από τα χρήματα, φυσικά; Η Lana Wachowski υποστήριξε ότι πολλά από τα θέματα που πραγματεύεται η τριλογία των Matrix είναι επίκαιρα… και μάλλον έχει δίκιο. Οι προσομοιωμένοι κόσμοι και η τεχνητή νοημοσύνη παίζουν ολοένα και σημαντικότερους ρόλους στην κοινωνία. Ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετές απορίες σχετικά με την πραγματικότητα και τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος και το Matrix θα μπορούσε να δώσει μια συνέχεια σε αυτή τη συζήτηση.

Η μεγαλύτερη απορία όλων μας (εκτός από το αν βγει καλή ή όχι η ταινία) περιστρέφεται γύρω από το πως μπορεί να συνεχιστεί με βάση τις τρείς προηγούμενες ταινίες. Μια βασική προϋπόθεση υπάρχει – υπήρχαν ενδείξεις ότι ο Neo θα μπορούσε να επιστρέψει αφού εγκατέστησε την ειρήνη με τα μηχανήματα – αλλά υπάρχουν πολλές αναπάντητες ερωτήσεις. Τι ανατρέπει την εκεχειρία (η οποία συνεχίστηκε στο The Matrix Online του Monolith); Πώς επιστρέφει το Trinity; Όποιες και αν είναι οι απαντήσεις, είναι σαφές ότι μια τέταρτη ταινία του Matrix θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει σημαντική επιτυχία δεδομένης της δημοτικότητας του Keanu και της διαρκούς επιρροής της σειράς στη φιλοσοφία και την ποπ κουλτούρα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS