ΑρχικήReviewsReon Pocket: Κλιματιστικό που φοριέται στη πλάτη ετοιμάζει η Sony!

Reon Pocket: Κλιματιστικό που φοριέται στη πλάτη ετοιμάζει η Sony!

Στη διαδικασία κατασκευής φορητού κλιματιστικού έχει προχωρήσει η Sony. Η πασίγνωστη εταιρεία κάνει κινήσεις για να γίνουν πιο δροσερές οι θερμές περίοδοι για τους χρήστες της συσκευής της.

Reon Pocket

Η συσκευή, Reon Pocket, είναι μια συσκευή που ουσιαστικά λειτουργεί ως φορητό κλιματιστικό το οποίο μπορεί να χωρέσει σε μια θήκη ενός ειδικού T-shirt.

To Reon Pocket θα είναι τοποθετημένο στη βάση του λαιμού και για να σας δροσίσει θα χρησιμοποιεί το φαινόμενο Peltier. Θα είναι επίσης σε θέση να χαμηλώσει τη θερμοκρασία σώματος κατά 23F και να την αυξήσει κατά 14F και όλα αυτά εντελώς αθόρυβα.

Το φαινόμενο Peltier είναι μια επίδραση στην οποία η θερμότητα δίνεται ή απορροφάται, όταν ένα ηλεκτρικό ρεύμα διέρχεται από μια διασταύρωση μεταξύ δύο υλικών.

Στο Reon Pocket, η θερμοκρασία θα ελέγχεται μέσω ενός app που θα βρίσκεται στο κινητό του χρήστη. Βέβαια, η Sony σε μια ενημέρωση του update της συσκευής μελλοντικά, δήλωσε ότι ενδέχεται να ενσωματώσει δυνατότητα αυτόματης λειτουργίας.

Reon Pocket

Οι οδηγίες της εταιρείας είναι ότι η συσκευή θα χρειαστεί να κάνει μια πλήρη εικοσιτετράωρη φόρτιση και μετά, όταν θα χρειάζεται φόρτιση θα αρκούν μόνο δύο ώρες, χρησιμοποιώντας τη θύρα USB-C που διαθέτει.

Η Sony λαμβάνει χρηματοδοτήσεις για το Reon Pocket, οι οποίες είναι ήδη πάρα πολλές και τείνουν να καλύψουν τα έξοδα του.

Η κυκλοφορία του αναμένεται στην Ιαπωνία κατά τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS