ΑρχικήHow ToBacklinks: Τρεις τρόποι για πιο γρήγορη καταχώρηση!

Backlinks: Τρεις τρόποι για πιο γρήγορη καταχώρηση!

Η σωστή καταχώρηση των backlinks είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί αυτά που δεν υπακούν στις οδηγίες της Google δε σας ανεβάζουν στα rankings. Εδώ θα δείτε τις καλύτερες τεχνικές για να τα καταχωρήσετε ταχύτερα.

Όταν δημιουργείτε backlinks, τις περισσότερες φορές οι σύνδεσμοι είναι κακής ποιότητας. Από αυτούς τους συνδέσμους χαμηλής ποιότητας, η Google μπορεί να εντοπίσει το 5% αυτών ή και λιγότερα. Με άλλα λόγια, το 95% των sites που σας αφορούν δε θα είναι φανερά στην Google. Αυτό συμβαίνει γιατί οι σελίδες αυτές που περιέχουν κακώς συνδεδεμένα links, στην ουσία αποκρύπτονται από την Google.

backlinks

 

Ήδη από το 2018, η καταχώρηση των backlinks γίνεται με την βοήθεια εργαλείων, όπως το pingomatic. Λόγω της αυτοματοποίησης της δημιουργίας χιλιάδων links ανά ημέρα, έγινε αναγκαία η χρήση εργαλείων για την αποστολή διευθύνσεων URL και η επιτάχυνση της διαδικασίας καταχώρησης αυτών των σελίδων στη Google. Έτσι, οι υπηρεσίες ήρθαν να μειώσουν το φόρτο εργασίας και να διευκολύνουν τις διαδικασίες που έχετε να κάνετε για το SEO σας. Το Ping ενημερώνει την Google  για το 95% των συνδέσμων που δε μπορεί να βρει διαφορετικά.

 

Πριν λίγα χρόνια το εργαλείο της Ping δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε πάντα. Σήμερα όμως, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά δωρεάν tools που διατίθενται στο διαδίκτυο και με αυτά μπορείτε να ελέγξετε αν οι σύνδεσμοι που δημιουργήσατε για το site σας είναι ορατοί ή όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να ελέγξετε χιλιάδες διευθύνσεις URL ταυτόχρονα.

backlinks

Παρακάτω θα παραθέσουμε τους 3 καλύτερους τρόπους καταχώρησης backlink στην Google.

  1. Χρησιμοποιήστε indexers για τα backlinks σας. Αυτά σας βοηθούν να καταχωρείτε χιλιάδες URLs, ανεβάζοντας και το ranking σας.
  2. Δοκιμάστε την αποστολή πακέτων κάνοντας ping.
  3. Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι να προωθήσετε το site σας και να συνδεθείτε στο radar της Google.

Με αυτά τα βήματα, θα είναι πιο εύκολο να εντοπίσει το site σας όποιος το επιθυμεί. Μπορείτε παράλληλα να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα για να προωθήσετε τα backlinks σας και το site σας στην Google.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS