ΑρχικήsecurityDark Web: Πουλούσε ναρκωτικά σε αντάλλαγμα για Bitcoins. Τώρα φυλακή!

Dark Web: Πουλούσε ναρκωτικά σε αντάλλαγμα για Bitcoins. Τώρα φυλακή!

Γνωρίζουμε ότι το Dark Web χρησιμοποιείται κυρίως από τους hackers και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να κάνουν παράνομες ηλεκτρονικές δραστηριότητες. Αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Dark Web για να αποφύγουν τη σύλληψη. Δεν την γλιτώνουν όλοι, όμως. ‘Ενας άντρας από την Καλιφόρνια, ο Tyler Reeves, συνελήφθη και απεστάλη στη φυλακή για 10 χρόνια για την πώληση ναρκωτικών στο Dark Web. Πούλησε ναρκωτικά σε αντάλλαγμα για Bitcoins. Τα νέα έχουν επιβεβαιωθεί από την επίσημη Justice Government ιστοσελίδα.

Η ποινή φυλάκισης 10 ετών για την πώληση ναρκωτικών εγκρίθηκε από τον αμερικανικό περιφερειακό δικαστή James V. Selena. Ο δικαστής επέβαλε επίσης πρόστιμο ύψους 15.000 εκατομμυρίων δολαρίων.

Dark Web

Φάρμακα όπως τα παυσίπονα, τα διεγερτικά και τα ηρεμιστικά πωλούνταν από τον Tyler Reeves. Η μεθαμφεταμίνη πουλούσε επίσης από αυτόν με την ονομασία «Platinum45».

Ο Reeves συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των κορυφαίων 5 drug dealers στο Dark Web. Έχει περίπου 300 πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η αστυνομία έβγαλε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του Reeves το Σεπτέμβριο και βρήκε 13 άγνωστα πυροβόλα όπλα και 14 σιγαστήρες μαζί με τη μεθαμφεταμίνη και την οξυκωδόνη. Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης ένα Trezor hardware wallet, το οποίο χρησιμοποιείται για την αποθήκευση cryptocurrency. Ακριβά πράγματα όπως χρυσοί και ασημένιοι ράβδοι ανακαλύφθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS