Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 05:32
Αρχική tweaks Πώς θα διαγράψετε ένα λογαριασμό Hotmail, Windows Live και Outlook

Πώς θα διαγράψετε ένα λογαριασμό Hotmail, Windows Live και Outlook

Hotmail

Αν πασχίζετε να διαγράψετε ένα λογαριασμό Hotmail, Winodows Live ή Outlook και δεν μπορείτε, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Αρχικά υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεται σχετικά με τη διαγραφή αυτών των λογαριασμών.

Επισκεφθείτε την υπηρεσία Microsoft Billing πριν κλείσετε ή διαγράψετε τον λογαριασμό σας (λογαριασμούς Hotmail, Windows Live και Outlook.com). Εάν μια συνδρομή είναι ενεργή, θα σας εμποδίσει να κλείσετε οριστικά το λογαριασμό σας.

Οι λογαριασμοί Hotmail, Windows Live και Outlook.com δεν θεωρούνται “Λογαριασμοί της Microsoft”. Δεν μπορείτε να κλείσετε μόνο τον λογαριασμό Hotmail χωρίς να κλείσετε ολόκληρο το Windows Live ή αλλιώς Microsoft Account.

Θυμηθείτε να ξοδέψετε οποιαδήποτε πίστωση στο Skype πριν κλείσετε το λογαριασμό σας. Οποιεσδήποτε πιστώσεις θα χαθούν μόλις κλείσετε τον λογαριασμό σας.

Ελέγξτε το υπόλοιπο του Microsoft και Xbox λογαριασμού σας εδώ. Επίσης, μπορείτε να καταργήσετε τυχόν πιστωτικές κάρτες από το λογαριασμό σας σε αυτήν τη σελίδα.

Χρειάζονται 60 ημέρες για να κλείσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την υποβολή της αίτησης.

Αφού κλείσετε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να σταματήσει να δέχεται νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι ενδιαφέρον ότι ακόμα και μετά από 365 ημέρες αδράνειας, το Windows Live ID και ο κωδικός πρόσβασής σας θα εξακολουθούν να υπάρχουν στον server, εκτός αν κάποιος επιχειρήσει να δηλώσει έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ακριβές Live ID σας.

Βήμα 1

Συνδεθείτε στο Hotmail, στο Windows Live ή στο Outlook.com. Αυτό θα σας ανακατευθύνει στη νέα διεπαφή του Outlook.com. Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στη διεύθυνση https://account.microsoft.com/ για να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Βήμα 2

Από το Microsoft Account page, κάντε κλικ στην επιλογή Security. Στο κάτω μέρος της νέας σελίδας, κάντε κλικ στην επιλογή More Security Options. Κάντε scroll down στο κάτω μέρος της σελίδας λεπτομερειών λογαριασμού και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Close my account.

Βήμα 3

Σε αυτό το τελευταίο βήμα, η Microsoft θα σας ενημερώσει για όλα τα πράγματα που πρέπει πρώτα να κάνετε πριν κλείσει τον λογαριασμό σας.

Βήμα 4

Ακόμη και μετά το κλείσιμο όλων των εγγραφών στο λογαριασμό μου, η Microsoft δεν επιτρέπει να κλείσουν μερικοί λογαριασμοί. Έτσι, εάν τα παραπάνω βήματα δεν λειτουργήσουν για εσάς, κάτι που είναι πιθανό, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ εδώ για να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα επιβεβαίωσης κλεισίματος λογαριασμού.

Η Microsoft θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας και στη συνέχεια να σας ενημερώσει γι αυτά που γνωρίζετε ήδη. Θα χρειαστούν 60 ημέρες για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός.

Εάν θέλετε το λογαριασμός σας πίσω, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε και η όλη διαδικασία διαγραφής ακυρώνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.