ΑρχικήsecurityΤι είναι το FTP hosting και γιατί σας είναι απαραίτητo;

Τι είναι το FTP hosting και γιατί σας είναι απαραίτητo;

FTP hosting: Το διαδίκτυο έχει καταστεί το μεγαλύτερο μέσο ανταλλαγής αρχείων και απλώς συνεχίζει να αυξάνεται. Όταν στέλνετε αρχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα παρατηρήσατε ότι υπάρχει ένα όριο στο μέγεθος του αρχείου.

Μερικοί email clients σάς επιτρέπουν να στέλνετε μέχρι δέκα megabytes ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλοι επιτρέπουν έως και είκοσι πέντε megabytes. Εάν χρησιμοποιείτε το δικό σας email client μέσω του διακομιστή σας, θα έχετε τη δυνατότητα να μεταφορτώσετε οποιοδήποτε μέγεθος. Ωστόσο, κατά την αποστολή του αρχείου, ο παραλήπτης πρέπει να είναι σε θέση να το λάβει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το FTP hosting εισήχθη στην αγορά. To FTP hosting επιτρέπει στο χρήστη να στέλνει και να λαμβάνει αρχεία, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή πόσο μεγάλο. Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία που είναι τόσο μεγάλα όσο είκοσι πέντε gigabytes ή και περισσότερα.

Εάν ο διακομιστής FTP είναι αρκετά γρήγορος, θα μπορείτε να ανεβάζετε και να κάνετε λήψη με υψηλές ταχύτητες. Ένα από τα πλεονεκτήματα του FTP hosting είναι ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση των media files σας, τα οποία περιλαμβάνουν μουσική και βίντεο.

FTP

Οποιοσδήποτε τύπος αρχείου θα μπορούσε να μεταφορτωθεί αρκεί να μην είναι ιός ή κακόβουλο λογισμικό οποιουδήποτε είδους. Εάν μεταφορτώσετε ένα μολυσμένο αρχείο, μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο το διακομιστή. Δεν υπάρχει προφανής ανησυχία ασφάλειας για τους διακομιστές FTP, καθώς παρακολουθούνται συνεχώς από administrators του data center.

Το FTP file hosting θα μπορούσε να αναγνωριστεί ως μια online λύση αποθήκευσης αρχείων. Το FTP file hosting είναι επίσης ασφαλές, καθώς θα χρειαστείτε έναν κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό και στη συνέχεια θα χρειαστείτε έναν άλλο κωδικό πρόσβασης για να ανοίξετε τον κατάλογο που χρειάζεστε.

Αυτό καθιστά δύο φορές πιο δύσκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στον διακομιστή FTP. Αν δεν είστε το μόνο άτομο που χρησιμοποιεί το διακομιστή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν αριθμό διαφορετικών λογαριασμών FTP για τον διακομιστή σας. Κάνοντας αυτό, θα δώσετε σε κάθε άτομο ένα ειδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS