ΑρχικήReviewsΗ Argyll Technologies Group λανσάρει νέο online τυχερό παιχνίδι που δέχεται Vital...

Η Argyll Technologies Group λανσάρει νέο online τυχερό παιχνίδι που δέχεται Vital Coins

Σύμφωνα με την τελευταία τριμηνιαία οικονομική έκθεση, η πλειοψηφία των κορυφαίων οικονομικών οντοτήτων του κόσμου άρχισε να εμπλέκεται σε πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών πέρυσι, η οποία αντιπροσώπευε το 46% των εσόδων των εταιρειών. Σημαντικά brand κινητών τηλεφώνων έχουν επίσης μεταπηδήσει στην τάση των online παιχνιδιών για να ενταχθούν σε αυτό το οικονομικό “μπαμ”. Επί του παρόντος, κάθε κινητό τηλέφωνο θα έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του κέντρου παιχνιδιών για τους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές που δημιουργούν μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία.

Argyll Technologies Group

 

Η Argyll Technologies Group ειδικεύεται στην έρευνα στον τομέα των αθλητικών επιστημών και της αθλητικής χρηματοδότησης και υπήρξε ανέκαθεν ηγέτης στον κλάδο. Στις αρχές του 2018, η εταιρεία εισήγαγε το πρώτο αθλητικό χρηματοπιστωτικό σύστημα κρυπτογράφησης Vital Coins, αξιοποιώντας την τεράστια δημοτικότητα των κρυπτοσυχνοτήτων. Επιπλέον, η Argyll Technologies Group συλλαμβάνει έντονα τις τεράστιες επιχειρηματικές ευκαιρίες του online gaming και αναπτύσσει ανεξάρτητες δημοφιλείς ιστοσελίδες παιχνιδιών. Πέρυσι, πραγματοποιήθηκαν αρκετές δοκιμές σε online game tests, οι οποίες κορυφώθηκαν με την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού σε στυλ τουρνουά για την ενίσχυση της εμπειρίας των μελών. Ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να ανανεώνουν συνεχώς τις πιστώσεις των παιχνιδιών χρησιμοποιώντας Vital Coins ανά πάσα στιγμή, γεγονός που δίνει στους παίκτες του online παιχνιδιού την καλύτερη εμπειρία χρήστη, συνδυάζοντας την κρυπτογράφηση με τα online παιχνίδια.

Ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να επιτρέψει στα μέλη να διασκεδάσουν ενώ βιώνουν την άνεση των Vital Coins, επιτρέποντας στα μέλη να αγοράζουν και να αποσύρουν κέρματα ανά πάσα στιγμή χωρίς κίνηση μετρητών.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο software επεξεργασίας υφής, φέρνοντας τους κύριους χαρακτήρες του παιχνιδιού στη ζωή, το οποίο ήταν καλώς αποδεκτό από τους παίκτες. Επιπλέον, η διαδικτυακή χρήση των Vital Coins προσθέτει ευκολία στην κυκλοφορία, η οποία έχει προσελκύσει πρωτοφανή προσοχή στα Vital Coins.

Η Argyll Technologies Group υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι οδηγεί τους «παγκόσμιους παίκτες της να βιώσουν έναν συνδυασμό παιχνιδιών και τεχνολογίας όπου τα μέλη θα βιώσουν την άπειρη δόξα και το πάθος μέσω ενός διαγωνισμού! Το 2019 είναι ένα έτος γεμάτο ελπίδα καθώς η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται σκληρά. Η Argyll Technologies αναμένει με ανυπομονησία την άνοδο της δημοτικότητας του online παιχνιδιού και των Vital Coins, καθώς αναμένουμε να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός διασκέδασης!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS