ΑρχικήsecurityHP: Προσθέτει το Sure Sense malware blocker στις νέες συσκευές της

HP: Προσθέτει το Sure Sense malware blocker στις νέες συσκευές της

Η HP ανακοίνωσε μια σειρά από ενημερώσεις και νέα χαρακτηριστικά για τα PC, καθώς και την επίσημη κυκλοφορία του HP Sure Sense, του νέου λογισμικού της εταιρείας που χρησιμοποιεί το AI για την πρόληψη και την παρεμπόδιση κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των ransomware και του άγνωστου κακόβουλου λογισμικού.

Η HP λέει ότι το Sure Sense διαφέρει από τα υπόλοιπα λογισμικά της αγοράς, επειδή χρησιμοποιεί deep learning για να καταλάβει τι μοιάζει με κακόβουλο λογισμικό και κλείνει τις απειλές σε δευτερόλεπτα.

Η deep learning μηχανή καταστρέφει terabyte των δεδομένων σε έναν ελαφρύ agent που εγκαθίσταται απευθείας σε φορητούς υπολογιστές για να ανιχνεύει κακόβουλο λογισμικό με ελάχιστη επίδραση στους πόρους του υπολογιστή. Η HP δήλωσε ότι το Sure Sense είναι 99% αποτελεσματικό για την αλίευση κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου του κακόβουλου λογισμικού που δημιουργήθηκε πρόσφατα και απαιτεί ελάχιστες ενημερώσεις.

Διαθέτει επίσης behavioral detection στο σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι ψάχνει για συμπεριφορές του ransomware και κάνει μπλοκ οτιδήποτε προκαλεί κρυπτογράφηση αρχείων. Η πλατφόρμα λειτουργεί επίσης εκτός σύνδεσης, σύμφωνα με την HP.

HP

Η HP έκανε επίσης μερικές ανακοινώσεις σχετικά με το hardware. Η εταιρεία παρουσίασε τέσσερις νέους υπολογιστές στη σειρά HP EliteBook 800. Τα νέα μοντέλα G6 μπορούν να διαμορφωθούν με επεξεργαστές Intel Core vPro 8ης γενιάς και υποστηρίζουν Bluetooth 5.0 και Wi-Fi 6 για βελτιωμένη ασύρματη απόδοση.

Οι μηχανές έρχονται επίσης με ένα προαιρετικό μόντεμ 4G LTE για ταχύτητες λήψης μέχρι 1Gbps. Η HP πρόσθεσε επίσης ένα κλείστρο ιδιωτικότητας στις φωτογραφικές μηχανές των φορητών υπολογιστών.

Η ΗP ανακοίνωσε επίσης ότι το ΗP Elitebook 830 G6 13,3 ιντσών μπορεί πλέον να λειτουργήσει έως και 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Τα μεγαλύτερα μοντέλα 14 ιντσών EliteBook 840 G6 και 15-ιντσών 850 G6 μπορούν να υποστηρίξουν οθόνες LED 4K.

Εν τω μεταξύ, η ΗP ενημέρωσε επίσης τη ZBook mobile workstation σειρά για κινητά με νέους επεξεργαστές Intel Core vPro 8ης γενιάς και προαιρετικές κάρτες γραφικών AMD Radeon 4GB για 50% περισσότερη ισχύ γραφικών. Η ΗP δήλωσε ότι η σειρά EliteBook 800 G6, το ΗP EliteBook x360 830 G6, το ΗP ZBook 14u / 15u θα έχουν ενσωματωμένο το Sure Sense.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS