ΑρχικήUpdatesLinkedIn: Μετακίνηση από το Job Search app σε Core App

LinkedIn: Μετακίνηση από το Job Search app σε Core App

LinkedIn Το LinkedIn επιβεβαίωσε ότι θα αποσύρει την αυτόνομη εφαρμογή Job Search τον Μάιο.

Από εδώ και στο εξής, οι λειτουργίες αναζήτησης εργασίας, στο μεγαλύτερο βαθμό, θα είναι δωρεάν. Φυσικά θα υπάρχουν κάποιες που θα παραμείνουν premium και θα χρειάζονται πληρωμή για να τις χρησιμοποιήσει κανείς.

Το LinkedIn αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή γιατί πιστεύει ότι ένα core app θα είναι πιο χρήσιμο και βοηθητικό για τα άτομα που αναζητούν εργασία. Με αυτή την αλλαγή, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες αναζήτησης εργασίας αλλά και σε άλλες πληροφορίες, όπως είναι οι χρόνοι μετακίνησης, οι απαιτούμενες δεξιότητες κλπ. Η εταιρεία πιστεύει ότι θα είναι καλύτερο να υπάρχουν όλα αυτά μαζεμένα σε ένα μέρος.

Η εταιρεία δηλώνει ευχαριστημένη με τις υπηρεσίες που προσφέρει καθώς φαίνεται πως οι χρήστες επωφελούνται από την κύρια εφαρμογή LinkedIn.  Από τη στιγμή που θα γίνει η αλλαγή, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στα ίδια χαρακτηριστικά, που παρείχε το Job Search app, αλλά θα έχουν και πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες που θα τους βοηθήσουν στη σταδιοδρομία τους. Επιπλέον, θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με περισσότερους από 610 εκατομμύρια επαγγελματίες, που βρίσκονται στο πλευρό τους για να τους συμβουλεύσουν και να τους βοηθήσουν.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε την εφαρμογή Job Search το 2014. Στόχος ήταν να βοηθήσει τους ανθρώπους που αναζητούν εργασία. Η εταιρεία παρατήρησε ότι πάνω από το 40% των ανθρώπων χρησιμοποιούσε το κινητό του για την αναζήτηση εργασίας, οπότε φρόντισε η εφαρμογή να είναι διαθέσιμη για κινητά, ώστε να εξυπηρετούνται περισσότεροι χρήστες.

Μπορεί το LinkedIn να αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία του Job Search, όμως υπάρχουν ακόμα πολλές άλλες εφαρμογές, που είναι ιδανικές για τους χρήστες που προτιμούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους. Μερικές από αυτές είναι: LinkedIn Recruiter, το LinkedIn Sales Navigator και LinkedIn Learning.

Ωστόσο, η εταιρεία σχεδιάζει κάποιες αλλαγές και σε κάποια από αυτά. Το Φεβρουάριο, ανακοίνωσε ότι θέλει να μετακινήσει το LinkedIn Recruiter, το LinkedIn Jobs και το Pipeline Builder σε μια ενιαία πλατφόρμα. Σκοπός είναι η απλοποίηση των διαδικασιών και η πρόσβαση στα προϊόντα μέσω ενός ενιαίου και ανανεωμένου interface.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS