ΑρχικήinetΗ LG κατέθεσε σχέδιο για διαφανές πτυσσόμενο τηλέφωνο

Η LG κατέθεσε σχέδιο για διαφανές πτυσσόμενο τηλέφωνο

LG Τα πτυσσόμενα τηλέφωνα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και αναμένεται να κυκλοφορήσουν ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Μια από τις εταιρείες που δεν έχει προχωρήσει ακόμα επίσημα στην κυκλοφορία ενός τέτοιου τηλεφώνου είναι η LG.

Ωστόσο, λέγεται πως η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα ιδιαίτερο πτυσσόμενο smartphone.
Το 2015 είχε κατατεθεί ένα σχέδιο στο USPTO, σύμφωνα με το οποίο η LG σκέφτεται να ανακοινώσει ένα διαφανές πτυσσόμενο τηλέφωνο.

Το smartphone θα διπλώνει προς τα μέσα, όπως το Samsung Galaxy Fold. Όταν θα είναι διπλωμένο, και οι δύο πλευρές του θα υποστηρίζουν τη διαφανή λειτουργία.

Το μισό μέρος του smartphone θα είναι διαφανές, ενώ το άλλο μισό θα είναι εντελώς αδιαφανές για να καλύπτει την μπαταρία.

Φήμες λένε ότι, όταν το επίπεδο διαφάνειας της οθόνη είναι πάνω από 20%, θα ενεργοποιείται ο οπίσθιος αισθητήρας αφής. Έτσι, οι χρήστες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο και από τις δυο πλευρές.

Το πτυσσόμενο smartphone λέγεται ότι θα διαθέτει δυο κάμερες στο πίσω μέρος και η μια θα λειτουργεί ως λέιζερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η LG ασχολείται με τη δημιουργία μιας συσκευής που θα είναι διαφανής. Ήδη έχει παρουσιάσει μια διαφανή OLED τηλεόραση στο CES 2019. Οπότε το ενδεχόμενο ενός πτυσσόμενου smartphone που θα είναι επίσης διαφανές είναι πολύ πιθανό.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει καν αποκαλύψει κάποιο πτυσσόμενο τηλέφωνο ακόμα. Επομένως, η κυκλοφορία ενός διαφανούς πτυσσόμενου τηλεφώνου μπορεί να μην έρθει στο άμεσο μέλλον.

Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα και προχωρημένη ιδέα και πολλοί άνθρωποι θα ενθουσιαστούν με την εμφάνισή του στην αγορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS