ΑρχικήReviewsΓνωρίστε τη νέα δωρεάν υπηρεσία VPN, Cloudfare 'Warp'

Γνωρίστε τη νέα δωρεάν υπηρεσία VPN, Cloudfare ‘Warp’

Cloudflare Η εταιρεία Cloudflare μόλις ανακοίνωσε μια νέα δωρεάν υπηρεσία VPN, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής για κινητά 1.1.1.1 (πρόκειται για την εφαρμογή [και την υπηρεσία DNS resolver, που έχει το ίδιο όνομα], για την οποία η εταιρεία εργαζόταν τον τελευταίο καιρό εντατικά).

Η υπηρεσία VPN προσφέρεται δωρεάν, εκτός αν θέλει κάποιος να προσθέσει extra λειτουργίες ή χαρακτηριστικά, οπότε θα χρειαστεί να πληρώσει γι’ αυτά. Η υπηρεσία υπόσχεται γρηγορότερη πρόσβαση στο Internet.

Η εταιρεία είχε ξεκινήσει την προετοιμασία για τη δημιουργία της VPN υπηρεσίας ήδη από το 2017.

Το νέο VPN ονομάζεται WARP και στόχος του είναι, όπως προαναφέρθηκε, η γρηγορότερη πρόσβαση στο Internet και το γρηγορότερο browsing χωρίς να μειώνεται η ταχύτητα του Internet. Πέρα από αυτό το VPN όμως, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και μια άλλη υπηρεσία, η οποία επίσης στοχεύει στο να γίνει το mobile internet πιο γρήγορο και ασφαλές.

Και η δεύτερη υπηρεσία είναι ουσιαστικά VPN, ονομάζεται WARP + και προσφέρει ακόμα πιο ενισχυμένες ταχύτητες. Γι’ αυτό το σκοπό χρησιμοποιεί Argo Smart Routing.

Τα δύο VPN δεν αλλάζουν την ψηφιακή σας τοποθεσία, καθώς σύμφωνα με την Cloudflare αυτό μειώνει τις ταχύτητες.

Το νέο VPN θα φανεί πολύ χρήσιμο τόσο σε άτομα που έχουν αργή σύνδεση στο διαδίκτυο όσο και σε άτομα που ταξιδεύουν. Στην πρώτη κατηγορία θα φανεί χρήσιμο γιατί [το VPN] έχει την ιδιότητα να συμπιέζει δεδομένα για να προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες και στη δεύτερη κατηγορία επειδή βοηθάει να βρεθεί το χαμένο σήμα αρκετά γρήγορα. Είναι σύνηθες όταν ταξιδεύουμε να χάνουμε συνέχεια τη σύνδεση.

Τα δύο VPN θα είναι διαθέσιμα στην ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής για κινητά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS