ΑρχικήinetΗ Mozilla κυκλοφορεί το Firefox Lockbox password manager για Android

Η Mozilla κυκλοφορεί το Firefox Lockbox password manager για Android

Το δωρεάν password manager της Mozilla, για χρήστες Android, με το όνομα Firefox Lockbox, μόλις κυκλοφόρησε.

Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται παράλληλα με το πρόγραμμα περιήγησης της εταιρείας , το password manager, προσφέρει έναν απλό τρόπο στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε κωδικούς και στοιχεία σύνδεσης που έχουν ήδη αποθηκευτεί στο Mozilla Firefox.

Αυτό με απλά λόγια, σημαίνει ότι όλοι οι κωδικοί πρόσβασης που έχετε αποθηκεύσει στον Firefox λογαριασμό σας σε διαφορετικές συσκευές, θα είναι πλέον διαθέσιμοι στο Lockbox για ευκολότερη πρόσβαση. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τους χρήστες iOS, εδώ και ένα χρόνο και ήρθε επιτέλους η στιγμή να κυκλοφορήσει και για τους χρήστες Android συσκευών.

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα θέματα που μπορεί να μην σας αρέσουν στην εφαρμογή Lockbox του Firefox. Το πρώτο είναι ότι είναι πολύ βασικό. Η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να δημιουργείτε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης όπως κάνουν τα περισσότερα άλλα password managers. Το άλλο μείζον μειονέκτημα είναι ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει μόνο να συγχρονίζετε τον Firefox λογαριασμό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για τη μη αυτόματη αποθήκευση κωδικών πρόσβασης, κάτι που προσφέρεται από προεπιλογή, από ορισμένους άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Αν είστε φανατικός χρήστης του προγράμματος περιήγησης Firefox, τότε το Lockbox είναι κατάλληλο για εσάς. Προσφέρει ασφαλή έλεγχο ταυτότητας, χρησιμοποιώντας και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και το FaceID.

Τέλος, όπως και ο ενσωματωμένος password generator του Google Chrome, το Lockbox σας παροτρύνει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αυτόματης συμπλήρωσης, όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS