ΑρχικήinetSkype Group Calls: Θα μπορούν να συμμετέχουν 50 άτομα

Skype Group Calls: Θα μπορούν να συμμετέχουν 50 άτομα

Skype Αυτή τη στιγμή, όταν κάνετε μια βίντεο κλήση μέσω Skype μπορούν να συμμετάσχουν 25 άτομα. Τώρα όμως, η Microsoft σκέφτεται να διπλασιάσει τον αριθμό των συμμετεχόντων. Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να δοκιμάζει τη δυνατότητα αύξησης του ορίου συμμετοχής σε group calls στο Skype. Θα είναι μια αύξηση που θα διπλασιάσει τον αριθμό των επιτρεπόμενων συμμετεχόντων, πράγμα που σημαίνει ότι από 25 θα γίνουν 50. Αυτή η αλλαγή,προς το παρόν έχει υπάρξει μόνο σε beta testers.

Το Skype θα ενεργοποιήσει τα κουμπιά ήχου και βίντεο για μεγαλύτερες ομάδες, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στα άτομα που συμμετέχουν στην κλήση, να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν με ευκολία την web κάμερα  τους. Επίσης θα μπορούν να κλείσουν τα μικρόφωνα τους, αν θέλουν. Οι μικρές εταιρείες, οι οποίες συχνά χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Skype για να κάνουν τα meetings τους και να επικοινωνήσουν με τους συνεργάτες τους, σίγουρα θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως αυτή την αλλαγή.

Στα άτομα που θα συμμετάσχουν στη δοκιμαστική μεγάλη συνομιλία θα σταλεί μια ειδοποίηση από τη Microsoft. Επίσης, στην περίπτωση που κάποιο άτομο δεν απαντήσει εγκαίρως στην αρχική ειδοποίηση, η Microsoft θα μπορεί να το καλέσει ακόμα και αν έχει ξεκινήσει η ομαδική συνομιλία.

Μέχρι στιγμής μόνο οι beta testers μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή τη νέα λειτουργία. Το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι να τερματιστεί αυτή η λειτουργία σε beta και να τεθεί σε λειτουργία έτσι ώστε όλοι οι χρήστες του Skype να μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν. Η Microsoft δεν έχει αναφέρει ακόμη πότε θα προσφέρει το νέο χαρακτηριστικό σε όλους τους χρήστες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS