ΑρχικήinetApple: Το Spotify θέλει τα οφέλη δωρεάν εφαρμογής χωρίς να είναι δωρεάν

Apple: Το Spotify θέλει τα οφέλη δωρεάν εφαρμογής χωρίς να είναι δωρεάν

Spotify Η Apple Inc απάντησε την Πέμπτη στην καταγγελία της Spotify Technology SA, λέγοντας ότι η υπηρεσία streaming audio “θέλει όλα τα πλεονεκτήματα μιας δωρεάν εφαρμογής χωρίς να είναι δωρεάν”.

Η εταιρεία Spotify ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η Apple περιορίζει αδικαιολόγητα τους αντιπάλους της στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, προκειμένου να προωθεί τις δικές της εφαρμογές.

Ο έλεγχος της Apple στο App Store στερεί από τους καταναλωτές τη δυνατότητα να δουν και να επιλέξουν άλλους παρόχους υπηρεσιών audio streaming, προς όφελος της υπηρεσίας  Apple Music, που κυκλοφόρησε το 2015, πρόσθεσε η Spotify.

Σε απάντηση, η Apple δήλωσε ότι είχε εγκρίνει και διανείμει σχεδόν 200 ενημερώσεις εφαρμογών για λογαριασμό της σουηδικής εταιρείας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερα από 300 εκατομμύρια κατεβασμένα αντίγραφα της εφαρμογής Spotify.

“Η μόνη φορά που ζητήσαμε προσαρμογές ήταν όταν η Spotify προσπάθησε να παρακάμψει τους ίδιους κανόνες που ακολουθεί κάθε άλλη εφαρμογή”, δήλωσε η Apple σε μια δήλωση.

“Η Spotify είναι ελεύθερη να δημιουργήσει εφαρμογές και να ανταγωνιστεί τα προϊόντα και τις πλατφόρμες μας και ελπίζουμε να το κάνει”, πρόσθεσε.

Η σουηδική εταιρεία παρουσιάζει σε μια ιστοσελίδα τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους η Apple χρησιμοποιεί τη δύναμή της για να καταστήσει την πλατφόρμα της “άνισο πεδίο δράσης”.

Η Apple αντέκρουσε τα περισσότερα από τα επιχειρήματα που παρουσίασε η Spotify στο website, το “Time to Play Fair” bit.ly/2TDWtvT.

Η εταιρεία είχε επίσης πει ότι το σύστημα αναγνώρισης φωνής της Apple, το Siri, δεν θα επέτρεπε στους χρήστες του iPhone να παίζουν μουσική από το Spotify και ότι η Apple είχε αρνηθεί στη Spotify να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή στο smartwatch της.

Η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια, απάντησε λέγοντας ότι όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Spotify για την υποστήριξη του Siri και του AirPlay 2, η σουηδική εταιρεία είχε πει ότι εργαζόταν πάνω σε αυτό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS