ΑρχικήinetΤο Dropbox ωθεί τους δωρεάν χρήστες στις επι πληρωμή προσφορές του

Το Dropbox ωθεί τους δωρεάν χρήστες στις επι πληρωμή προσφορές του

χρήστες

Η υπηρεσία αποθήκευσης Cloud, Dropbox ξεκίνησε κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είτε ως ένα γενικό σχέδιο ώθησης των δωρεάν χρηστών σε συνδρομητικά προγράμματα είτε απλά ως ενέργεια ενάντια στα ίδια της τα συμφέροντα. Η δημοφιλής υπηρεσία αποθήκευσης cloud ενημέρωσε διακριτικά τις πολιτικές χρήσης για τους ενεργούς λογαριασμούς και από αυτό το μήνα οι χρήστες που είναι στο δωρεάν πρόγραμμα, θα μπορούν να συνδέσουν το λογαριασμό τους με μόνο τρεις φορητούς υπολογιστές, PCs, τηλέφωνα ή tablet.

Εάν είστε συνδρομητής του δωρεάν προγράμματος και η αλλαγή δεν έχει φανεί ακόμα στο λογαριασμό σας, σύντομα θα κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες. Αν θέλετε να συνδέσετε περισσότερες συσκευές με το Dropbox, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε μία από τις συνδρομητικές προσφορές.

Προς το παρόν, μπορείτε να επιλέξετε από τις επιλογές συνδρομής Dropbox Plus και Dropbox Professional, αν το επιθυμείτε. Η επιλογή Plus προσφέρει 1TB χώρου αποθήκευσης Cloud, απεριόριστη σύνδεση συσκευών και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά, όπως ταυτότητα δύο παραγόντων, ενσωμάτωση του Microsoft Office 365 και κρυπτογράφηση AES και SSL / TLS 256-bit. Θα σας κοστίσει $ 9.99 ανά μήνα. Στη συνέχεια, υπάρχει η επιλογή Professional, η οποία περιλαμβάνει 2TB αποθήκευσης Cloud καθώς και στοιχεία ελέγχου κοινόχρηστου συνδέσμου, αναζήτηση πλήρους κειμένου, viewer hisroty και έξυπνο συγχρονισμό, μαζί με τις υπόλοιπες επιλογές της συνδρομής Plus. Θα σας κοστίσει $ 19,99 το μήνα.

Είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για μια κίνηση της υπηρεσίας Dropbox να αναγκάσει τους δωρεάν συνδρομητές της να μετακινηθούν στις επι πληρωμή συνδρομές. Από τον Σεπτέμβριο, η Dropbox μετράει περίπου 500 εκατομμύρια χρήστες, εκ των οποίων τα 12,3 εκατομμύρια είχαν καταγραφεί ως συνδρομητές επι πληρωμή. Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία Statista, η Dropbox δημιούργησε έσοδα ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2018, από περίπου 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017.

Ωστόσο, αν το ψάξετε λίγο, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα προγράμματα Dropbox Plus και Dropbox Professional δεν προσφέρουν την καλύτερη επιλογή, αν τα βλέπετε καθαρά από άποψη αποθηκευτικού χώρου.

Μπορείτε να στραφείτε στο Google One και τις επιλογές αποθήκευσης cloud της εταιρείας για μια πιο συμφέρουσα προσφορά. Προς το παρόν, το Google One προσφέρει το δωρεάν πρόγραμμα, με χώρο αποθήκευσης 15 GB, ενώ το Dropbox προσφέρει 2GB στο αντίστοιχο πρόγραμμά του. Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, θα σας κοστίσει $1.99 ανά μήνα για 100GB, $2.99 ανά μήνα για 200GB και $ 9.99 ανά μήνα για 2TB-όλα με την επιλογή να μοιράζεστε τον αποθηκευτικό χώρο με μέλη της οικογένειάς σας, για τους Λογαριασμούς Google, καθώς και χωρίς όριο συσκευών. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το μόνο πρόβλημα θα είναι να μετατοπίσετε τα έγγραφά σας από τον ένα αποθηκευτικό χώρο στον άλλο, ή μπορείτε απλά να τα αφήσετε εκεί – το Dropbox δεν θα τα διαγράψει – και να ξεκινήσει καινούρια στο Google One.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS