ΑρχικήinetTo Crackdown 3 κυκλοφόρησε, ποιες οι εντυπώσεις;

To Crackdown 3 κυκλοφόρησε, ποιες οι εντυπώσεις;

crackdownΗ μέτρια καμπάνια που κυκλοφόρησε για το Crackdown 3, σε συνδυασμό με το φτωχό Multiplayer, σίγουρα δεν προδιαθέτουν τον χρήστη να ασχοληθεί και πολύ με το εν λόγω παιχνίδι.

Κι επειδή οι λειτουργίες του Crackdown 3 είναι πολύ διαφορετικές (και δεν δόθηκε πρόσβαση στο multiplayer νωρίτερα), η κάθε μία από αυτές εξετάστηκε ξεχωριστά. Μπορείτε να βρείτε τις μεμονωμένες κριτικές παρακάτω.

Το τελικό, πλήρες συμπέρασμα και η βαθμολογία που προκύπτει από την κριτική, καλύπτει ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι ο μέσος όρος των δύο. Αν και το Wrecking Zone multiplayer είναι κακό, αποτελεί ένα πολύ μικρό κομμάτι του συνολικού πακέτου, οπότε η παρουσία του δεν επιβαρύνει πάρα πολύ το Crackdown 3.

“Θεωρητικά, η καμπάνια για το Crackdown 3 περιλαμβάνει όλες τις προδιαγραφές που έκαναν το πρωτότυπο ένα ευχάριστο παιχνίδι, μετά από λίγες ώρες, επαναλαμβάνεται και γίνεται βαρετό. Η λεπτό προς λεπτό μάχη δεν έχει ενδιαφέρον εκτός από δυο boss fights και παρόλο που υπάρχει μια “ψυχαναγκαστική” ικανοποίηση για να ξεπεραστούν οι πολυάριθμες δραστηριότητές του, δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.

Ενώ η περιβαλλοντική καταστροφή του Crackdown 3: Wrecking Zone είναι εντυπωσιακή, χάνει κάθε ευκαιρία να την χρησιμοποιήσει με ενδιαφέροντες τρόπους για να ενισχύσει την κατά τα άλλα μη ενδιαφέρουσα multiplayer μάχη, όπου ο στόχος είναι το παν, αλλά είναι εντελώς αυτοματοποιημένη. Μπορείτε να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει το Wrecking Zone σε περίπου 30 λεπτά, μείον το χρόνο που πρόκειται να ξοδέψετε κάνοντας matchmaking μετά από κάθε γύρο. Αν δεν γίνουν πολλές αλλαγές, το Wrecking Zone δεν αξίζει τον χρόνο που απαιτεί.”

Crackdown 3 – Κριτική καμπάνιας

Crackdown 3 – Κριτική Wrecking Zone Multiplayer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS