ΑρχικήUpdatesΤο iOS 12.2 κυκλοφόρησε επίσημα με νέες λειτουργίες

Το iOS 12.2 κυκλοφόρησε επίσημα με νέες λειτουργίες

iOS

Το iOS 12.2, κυκλοφόρησε και επίσημα για όλους τους χρήστες της Apple, με μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά, στα οποία περιλαμβάνεται και η ολοκαίνουργια συνδρομητική υπηρεσία Apple News + για περιοδικά. Η ενημέρωση, είναι διαθέσιμη για όλα τα iPhone, iPads και το iPod touch και περιλαμβάνει νέες αλλαγές, δυνατότητες και βελτιώσεις.

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ενημέρωση, που πιθανότατα θα είναι και η τελευταία πριν από την κυκλοφορία του iOS 13 σε beta έκδοση, αργότερα μέσα στο έτος.

Νέες λειτουργίες στο iOS 12.2

Εκτός από την προαναφερθείσα συνδρομητική υπηρεσία Apple News +, άλλες αλλαγές που περιλαμβάνονται στο νέο iOS αφορούν στον ψηφιακό βοηθό Siri, την απομακρυσμένη ενοποίηση του Apple TV, το Apple Music και πολλά άλλα.

Για παράδειγμα, υπάρχουν νέες βελτιώσεις του Safari που διευκολύνουν την εύρεση αυτού που αναζητάτε, μέσα από προτάσεις αναζήτησης και βελτιώσεις στο AirPlay που διευκολύνουν τον έλεγχο της Apple TV μέσω της οθόνης κλειδώματος ή του κέντρου ελέγχου. Υπάρχουν ακόμα τέσσερις νέοι χαρακτήρες Animoji, για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε συσκευές με κάμερα TrueDepth, όπως το νέο iPad Pro, το iPhone XR και το iPhone XS.

Apple News +

Το Apple News +, είναι μια νέα συνδρομητική υπηρεσία, που επεκτείνει την εμπειρία του Apple News με εκατοντάδες περιοδικά και κορυφαίες εφημερίδες. Προσφέρει:

  • Κορυφαία άρθρα και περιοδικά, μαζί με εξατομικευμένες συστάσεις για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.
  • Αυτόματες λήψεις περιοδικών για ανάγνωση εκτός σύνδεσης.
  • Διατίθεται στον Καναδά, με μια δωρεάν εμπειρία που περιλαμβάνει επιλεγμένα Top Stories, εξατομικευμένο Today feed και υποστήριξη τόσο για αγγλικά όσο και για γαλλικά.
  • Διατίθεται στις Η.Π.Α. και στον Καναδά, με δεκάδες επιπλέον καναδικά περιοδικά.
  • Δωρεάν δοκιμή διάρκειας 1 μήνα, με συνδρομή 9,99 δολάρια το μήνα στη συνέχεια.

Animoji

Περιλαμβάνονται τέσσερις νέοι χαρακτήρες Animoji, συμπεριλαμβανομένων των: καμηλοπάρδαλη, καρχαρία, κουκουβάγια και φακόχοιρος.

AirPods

Υποστήριξη για νέα AirPods δεύτερης γενιάς.

Apple Music

Το Browse tab, σας διευκολύνει να ανακαλύψετε νέα μουσική και playlists, προβάλλοντας περισσότερα χαρακτηριστικά σε μια σελίδα.

AirPlay

Το Κέντρο ελέγχου και η οθόνη κλειδώματος, διαθέτουν τώρα ειδικά χειριστήρια τηλεόρασης ταχείας πρόσβασης.

AirPlay multitasking – περιηγηθείτε σε άλλες εφαρμογές και αναπαράγετε άλλα αρχεία ήχου και βίντεο στη συσκευή σας, χωρίς διακοπή του AirPlay.

Οι προορισμοί AirPlay ομαδοποιούνται τώρα ανά τύπο περιεχομένου, γεγονός που καθιστά πιο γρήγορη την εύρεση μιας συσκευής προορισμού.

Apple Pay

Οι πελάτες του Apple Pay Cash, μπορούν πλέον να μεταφέρουν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους αμέσως, χρησιμοποιώντας χρεωστικές κάρτες Visa.

Η εφαρμογή Wallet, εμφανίζει τώρα τις πιστωτικές και χρεωστικές συναλλαγές του Apple Pay, ακριβώς κάτω από την κάρτα.

Safari

Η σύνδεση σε ένα διαδικτυακό τόπο, πραγματοποιείται αυτόματα αφού συμπληρώσετε τα διαπιστευτήρια με το Password AutoFill.

Προειδοποιήσεις εμφανίζονται τώρα κατά τη φόρτωση μη κρυπτογραφημένων ιστοσελίδων.

Καταργείται η υποστήριξη για το πρότυπο Do Not Track.

Το Intelligent Tracking Prevention προστατεύει τώρα από το cross-site tracking από προεπιλογή.

Το Smart Search Field, μπορεί πλέον να τροποποιηθεί αγγίζοντας το εικονίδιο με το βέλος δίπλα στις προτάσεις αναζήτησης.

Screen Time

Ο χρόνος διακοπής, μπορεί να ρυθμιστεί με διαφορετικό χρονοδιάγραμμα για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Μια νέα εναλλαγή επιτρέπει την προσωρινή ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των ορίων των εφαρμογών.

Siri

Ζητήστε από τη Siri στο iPhone ή το iPad σας να αναπαράγει οποιοδήποτε βίντεο, τραγούδι, ταινία, αθλητικό παιχνίδι ή άλλη εκπομπή στο Apple TV.

Πρόσθετες διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων

Υποστηρίζει το Air Quality Index στους Χάρτες για τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία.

Περιλαμβάνει πληροφορίες στις Ρυθμίσεις για το χρόνο που απομένει σχετικά με την εγγύηση της συσκευής σας.

Υποστηρίζει real-time text (RTT) για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω ενός iPhone που βρίσκεται κοντά στο iPad και το iPod Touch.

Εμφανίζει ένα εικονίδιο “5G E” στο iPhone 8 και νεότερες εκδόσεις, iPad Pro 12,9 ιντσών (3η γενιά) ή iPad Pro 11 ιντσών, που δείχνει ότι οι χρήστες βρίσκονται σε μια περιοχή όπου το δίκτυο 5G Evolution της AT & T είναι διαθέσιμο.

Βελτιώνει την ποιότητα των ηχογραφήσεων στα Μηνύματα.

Βελτιώνει τη σταθερότητα και την απόδοση του Apple TV Remote σε iOS.

Διορθώνει ένα ζήτημα που απέτρεπε την εμφάνιση ορισμένων αναπάντητων κλήσεων στο Κέντρο ειδοποιήσεων.

Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα όπου μια ειδοποίηση σήματος εμφανιζόταν στις Ρυθμίσεις, παρόλο που δεν απαιτούνταν καμία ενέργεια.

Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Αποθήκευση iPhone όπου το μέγεθος αποθήκευσης ορισμένων μεγάλων εφαρμογών, η κατηγορία Σύστημα και η κατηγορία “Άλλα” στο γράφημα, ενδέχεται να είναι λανθασμένα.

Επιδιορθώνει ένα ζήτημα που μπορεί να προκαλέσει την αυτόματη αναπαραγωγή εγγραφών μετά τη σύνδεση με μια συσκευή Bluetooth αυτοκινήτου.

Επιλύει ένα ζήτημα που μπορεί να προκαλέσει την προσωρινή αποτροπή της μετονομασίας μιας εγγραφής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS