ΑρχικήUpdatesΤο Android δοκιμάζει αυτόματες ενημερώσεις χωρίς σύνδεση στο Google

Το Android δοκιμάζει αυτόματες ενημερώσεις χωρίς σύνδεση στο Google

androidΦαίνεται ότι η Google δοκιμάζει μια νέα λειτουργία στις συσκευές Android, που διαθέτει δυνατότητα ενεργοποίησης του Google Play, η οποία θα επέτρεπε σε αυτές τις συσκευές να ενημερώνουν τις εφαρμογές ακόμα κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Google Accound σας. Αυτό το νέο δεν ισχύει μόνο για εφαρμογές Google, αλλά και για εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, καθώς και για προγραμματιστές. Αυτός θα ήταν ένας γρηγορότερος τρόπος για την ενημέρωση των εφαρμογών, ειδικά για εκείνους που δεν είναι συνδεδεμένοι συνεχώς.

Η Google δήλωσε στην ενημέρωση που κυκλοφόρησε για τη νέα δοκιμή, ότι θα ξεκινήσει να δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό, που επιτρέπει την ενημέρωση των εφαρμογών που έχουν γίνει pro-loaded μέσω του Play Store, ακόμη και αν δεν υπάρχει σύνδεση σε Google Account. Θα ισχύει μόνο για συσκευές που τρέχουν την έκδοση Android Lollipop και μετά. Πιθανότατα θα ξεκινήσει με τις εφαρμογές που δημιουργήθηκαν από τους κατασκευαστές smartphone και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε εφαρμογές που είναι pre-loaded σε αυτές τις συσκευές.

Αυτή η νέα λειτουργία θα μπορεί επίσης να εξαιρεθεί, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν κάποιοι χρήστες που θέλουν να ενημερώνουν με μη αυτόματο τρόπο τις εφαρμογές τους για κάποιο λόγο, παρόλο που σχεδόν πάντα συνιστάται να ενημερώσετε τη συσκευή σας, στην τελευταία έκδοση οποιασδήποτε εφαρμογής για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε σωστά. Και φυσικά δεν θα λειτουργήσει σε συσκευές που δεν έχουν εγκατεστημένο το Google Play, όπως για παράδειγμα συσκευές Amazon Fire.

Αυτή μπορεί να είναι μόνο η πρώτη από αρκετές ενημερώσεις που θα διαχωρίσουν τις πιστοποιημένες για Google Play εκδόσεις συσκευές Android, από τις συσκευές Android που δεν ανήκουν στη Google. Μένει μόνο να δούμε αν αυτή η λειτουργία θα κυκλοφορήσει τελικά σε παγκόσμιο επίπεδο και αν σύντομα θα υπάρξουν άλλες ενημερώσεις στο Google Play Store.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS