ΑρχικήinetΤα πάντα για τις αναβαθμίσεις Android και γιατί καθυστερούν

Τα πάντα για τις αναβαθμίσεις Android και γιατί καθυστερούν

αναβαθμίσειςΔεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη η είδηση ​​ότι οι αναβαθμίσεις Android σχεδόν πάντα χρειάζονται πολύ χρόνο για να κυκλοφορήσουν στους περισσότερους χρήστες. Πολύ συχνά μπορεί να χρειαστούν ολόκληροι μήνες. Μερικές φορές περισσότερο κι από ένα χρόνο. Και μερικές φορές μπορεί να μην κυκλοφορήσουν ποτέ!

Υπάρχει βέβαια μια εξαίρεση: η Google κυκλοφορεί αμέσως τις νέες εκδόσεις του Android στη σειρά συσκευών Pixel της και το ίδιο συνέβη και με την κυκλοφορία του Android 9.0 (Pie) το περασμένο φθινόπωρο.

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που έφτασε η έκδοση Pie, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καιρός ο Computerworld blogger JR Raphael να αναλύσει εκτενώς το πώς συμπεριφέρονται οι κατασκευαστές συσκευών, όταν πρόκειται για αναβαθμίσεις.

Ο Raphael απευθύνθηκε στον Computerworld Executive Editor Ken Mingis για να αναλύσει τα ευρήματα, καθώς και να συζητήσει μαζί του, πώς λειτουργεί το Project Treble της Google. Το Treble είναι η απάντηση της εταιρείας στην επιβράδυνση της ανάπτυξης ενημερώσεων. Έχει σχεδιαστεί για να εξορθολογίσει τη διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους που ασχολούνται με το hardware, να κυκλοφορήσουν τις ενημερώσεις πιο γρήγορα.

Στη συνέχεια, ο Raphael ολοκλήρωσε τη συζήτηση με πληροφορίες σχετικά με το γιατί οι αναβαθμίσεις του Android είναι τόσο σημαντικές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ηχητική έκδοση αυτού του επεισοδίου, στο iTunes ή στο Pocket Casts, από όπου μπορείτε να κατεβάσετε κάθε επεισόδιο και να το ακούσετε στον ελεύθερο χρόνο σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS