ΑρχικήinetΤα καλύτερα συστήματα ασφάλειας για το σπίτι

Τα καλύτερα συστήματα ασφάλειας για το σπίτι

ασφαλείαςΗ ασφάλεια του σπιτιού μας δεν είναι κάτι αστείο. Και είναι ο λόγος για τον οποίο οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι έχουν καταστεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές κατοικιών.

Όταν ψάχνετε για μια οικιακή κάμερα ασφαλείας, θέλετε να παρέχει ποιότητα εικόνας είτε σε φωτεινό είτε σε χαμηλό φωτισμό. Η αναγνώριση προσώπου είναι ένα ακόμα μπόνους, καθώς σας βοηθά να ξέρετε αν κάποιος ξένος είναι έξω από το σπίτι σας.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες κάμερες ασφαλείας που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Amazon Cloud Cam: Προσφέρει εικόνα σε 11080p Full HD και μπορείτε να κατεβάσετε και να μοιραστείτε τις τελευταίες 24 ώρες που έχει καταγράψει η κάμερα. Λαμβάνετε ειδοποίηση όταν η κάμερα ανιχνεύει δραστηριότητα και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής για κινητά. Έχει νυχτερινή όραση και συνεργάζεται με την Alexa.

Ωστόσο μερικοί πελάτες διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η Amazon βιάστηκε να κυκλοφορήσει το προϊόν της στην αγορά, με αποτέλεσμα την κακή ποιότητα εικόνας και ήχου σε ορισμένες περιπτώσεις.

Nest Security Camera: Αυτή η κάμερα χρησιμοποιεί ένα καλώδιο τροφοδοσίας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τελειώσει η μπαταρία της. Επιπλέον, είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες.

Έχει επίσης ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, οπότε αν λάβετε ειδοποίηση ότι έχει έρθει για παράδειγμα ο κούριερ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του. Επιπλέον, τραβάει φωτογραφίες από γεγονότα που συμβαίνουν έξω από το σπίτι σας. Μπορεί επίσης να επικοινωνεί με τις άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές σας.

Ring Alarm: Λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω κινητού όταν ανοίγουν πόρτες ή παράθυρα και αν εντοπιστεί κίνηση μέσα στο σπίτι. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενη, που σημαίνει ότι μπορεί να παρακολουθεί το χώρο που θέλετε εσείς. Λειτουργεί με την Alexa, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε και να ελέγξετε την κατάσταση του συστήματος ασφαλείας.

Ring Floodlight Camera Motion-Activated HD Security Cam: Χρησιμοποιήστε την Alexa για να εκκινήσετε βίντεο σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, ώστε να μπορείτε να μιλήσετε στους επισκέπτες. Σας ειδοποιεί μόλις εντοπίσει κίνηση και μπορείτε να ενεργοποιήσετε το συναγερμό μέσω του τηλεφώνου σας, για να τρομάξετε τους επίδοξους κλέφτες.

Ωστόσο απαιτεί εγκατάσταση με καλώδια ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σε εξωτερικούς χώρους.

Arlo Pro 2 Home Security Camera: Μπορεί να λειτουργήσει σε πολύ χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Διαθέτει νυχτερινή όραση, λειτουργεί είτε με μπαταρίες είτε με καλώδιο τροφοδοσίας. Σας δίνει επίσης επτά ημέρες δωρεάν εγγραφής βίντεο στο cloud. Λειτουργεί με την Alexa, το Fire TV και το Google Assistant. Και μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεό σας χρησιμοποιώντας φωνητική εντολή.

Οι πελάτες παραπονούνται μερικές φορές ότι το Arlo 2 απενεργοποιείται μερικές φορές, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Hive Window or Door Sensor: Αυτός ο ασύρματος αισθητήρας ειδοποιεί το τηλέφωνό σας εάν ανοίξει ή κλείσει ένα παράθυρο ή μια πόρτα όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας. Είναι συμπαγής, ασύρματος, διαθέτει μακράς διαρκείας μπαταρία και είναι εξαιρετικά εύκολος στη ρύθμιση.

Αν και είναι μια πολύ καλή επιλογή, θα πρέπει να αναβαθμίσετε στο πλήρες Hive Hub, για να καταφέρεται να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει.

Wyze Cam 1080p HD Indoor Wireless Smart Home Camera: Λαμβάνεται μια ειδοποίηση κάθε φορά που το Wyze εντοπίζει ήχους ή κίνηση και σας παρέχει 14 ημέρες αποθηκευμένων βίντεο, όλα δωρεάν. Είναι μικρό, εύχρηστο και διακριτικό.

Ωστόσο δεν είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, επομένως αυτή η κάμερα ασφαλείας είναι για κλειστούν χώρους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS