ΑρχικήinetRing: το κουδούνι-κάμερα που χρειάζεται κάθε σπίτι

Ring: το κουδούνι-κάμερα που χρειάζεται κάθε σπίτι

κάμεραΣτην επικίνδυνη εποχή που ζούμε, με τις κλοπές να αυξάνονται συνεχώς, δεν είναι κακή ιδέα να εγκαταστήσουμε μια εξωτερική κάμερα ασφαλείας. Μπορούμε να λάβουμε ειδοποιήσεις σχετικά με παραδόσεις πακέτων, περίεργη δραστηριότητα έξω από την πόρτα μας και ενδεχομένως ακόμη και για επίδοξους κλέφτες που προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι μας.

Η εταιρεία Costco έχει να προσφέρει μία ενδιαφέρουσα λύση για τα προβλήματα αυτά, με τη μορφή του Ring.

Το Ring είναι ένα έξυπνο κουδούνι – κάμερα, που προσφέρει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά μέσω βίντεο τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας και ταυτόχρονα σας στέλνει ειδοποιήσεις, προσφέρει αμφίδρομη φωνητική επικοινωνία και διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη, αφαιρούμενη μπαταρία.

Το CNET αξιολόγησε το Ring Video Doorbell 2 το 2017 και του έδωσε 3,5 αστέρια.

Το Ring διαθέτει επίσης ένα στοιχείο crowdsourcing (μέσω της εφαρμογής “Neighbors”) που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλους ιδιοκτήτες Ring στην περιοχή, για να λάβετε ειδοποιήσεις για τυχόν απόπειρες διαρρήξεων, να μοιραστείτε βίντεο και ενδεχομένως, να αναγνωρίσετε απατεώνες.

Επιπλέον, εάν το ίδιο το Ring κλαπεί, μπορείτε να λάβετε ένα άλλο δωρεάν.

Αρχικά το Ring προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, όμως μετά το πέρας αυτής της περιόδου σταματάει να καταγράφει βίντεο, εκτός εάν επιλέξετε να πληρώνετε συνδρομή. Η συνδρομή κοστίζει $ 3 το μήνα ή $ 30 ετησίως – ένα αρκετά λογικό ποσό, εάν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για την ασφάλεια του σπιτιού του.

Το Ring διατίθεται στην τιμή των $200.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS