ΑρχικήinetΗ Huawei παρουσιάζει το πιο πρόσφατο smartphone της σειράς Y

Η Huawei παρουσιάζει το πιο πρόσφατο smartphone της σειράς Y

Huawei Η Huawei λάνσαρε το Huawei Y7 Prime 2019, την τελευταία συσκευή της σειράς Υ. Η σειρά Y συνδυάζει τεχνολογία ποιότητας και κομψό σχεδιασμό. Το νέο Huawei Y7 Prime 2019 διαθέτει οθόνη Huawei Dewdrop 6,26 ιντσών, AI κάμερα 13MP, μπαταρία διάρκειας δύο ημερών και ένα οκταπύρηνο Qualcomm SoC Snapdragon 450. Με τιμή 666SAR, τo νέο μοντέλο είναι ένα πολύ συναρπαστικό προϊόν, ειδικά στη σημερινή εποχή που δίνεται έμφαση στα video και τα social media.

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο για τη σημερινή νεολαία που ασχολείται πολύ με την κουλτούρα των social media. Δεδομένης της ανόδου των video-centric πλατφορμών, η οθόνη Huawei Dewdrop -που πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά Huawei Mate 20 τον Οκτώβριο – προσφέρεται για εξαιρετικές εμπειρίες προβολής χάρη στην κορυφαία αναλογία οθόνης που διαθέτει. Το notch, που στεγάζει τη μπροστινή κάμερα των 16MP, είναι το μικρότερο notch, που έχει φτιάξει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Με ένα κατακόρυφα ευθυγραμμισμένο σύστημα κάμερας, το Huawei Y7 Prime 2019 μοιάζει πολύ με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Πρόκειται για μια εσκεμμένη επιλογή σχεδιασμού: σχεδιάστηκε για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία λήψης φωτογραφιών μεταξύ των συσκευών της κατηγορίας του. Στο πίσω μέρος, υπάρχει AI κάμερα 13 + 2MP που περιβάλλεται από ανθεκτικό κεραμικό κάλυμμα και μεταλλικό πλαίσιο. Είτε θέλετε να φωτογραφήσετε ένα πορτραίτο με σαφή διαχωρισμό μεταξύ του κύριου αντικειμένου και του φόντου, είτε θέλετε να φωτογραφήσετε ένα τοπίο όπου κάθε αντικείμενο είναι καθαρό, το Huawei Y7 Prime 2019 προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Υποστηρίζει επίσης το Master AI, το οποίο στη συγκεκριμένη συσκευή αναγνωρίζει 22 κατηγορίες αντικειμένων και σκηνών.

Η βελτιωμένη κάμερα στο νέο Huawei Y7 Prime 2019 λαμβάνει 50 τοις εκατό περισσότερες πληροφορίες φωτισμού σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Στη νυχτερινή λειτουργία, το Huawei Y7 Prime 2019 συνδυάζει τις πληροφορίες φωτισμού τεσσάρων φωτογραφιών που έχουν ληφθεί γρήγορα για να παράγουν μια τελική εικόνα που είναι φωτεινή, καθαρή και γεμάτη λεπτομέρειες. Επίσης, υπάρχει η λειτουργία HDR, η οποία δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφήσετε αντικείμενα που φωτίζονται από οπίσθιο φωτισμό – ο ψηφιακός συνδυασμός επιτρέπει στην κάμερα να καταγράψει τα στοιχεία των αντικειμένων που τοποθετούνται σε πιο σκούρα μέρη μιας εικόνας.

Το Huawei Y7 Prime 2019 έρχεται με το EMUI 8.2. Παράλληλα με background βελτιστοποιήσεις που βελτιώνουν την ομαλή λειτουργία του συστήματος, το EMUI 8.2 διαθέτει μια σειρά από μέτρα εξοικονόμησης μπαταρίας, που βοηθούν τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή τους. Για παράδειγμα, το EMUI 8.2 διαθέτει Λειτουργία Εξοικονόμησης Μπαταρίας που απενεργοποιεί ορισμένες λειτουργίες του τηλεφώνου για καλύτερη απόδοση μπαταρίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνεργάζονται με την κορυφαία μπαταρία 4000mAh, προσφέροντας διάρκεια μπαταρίας δύο ημερών.

Το Huawei Y7 Prime 2019 τροφοδοτείται από ένα Qualcomm Snapdragon 450 οκταπύρηνο SoC. Το 14nm SoC διαθέτει οκτώ πυρήνες υψηλής απόδοσης ARM Cortex-A53, με ταχύτητα 1,8 GHz. Λειτουργεί με Adreno 506 GPU με υποστήριξη Vulkan. Το Huawei Y7 Prime 2019 υποστηρίζει επίσης 32GB εσωτερικής αποθήκευσης και επεκτάσιμη αποθήκευση μέχρι 512GB, με κάρτα microSD.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS