ΑρχικήinetΤο πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο της TCL μετατρέπεται σε smartwatch

Το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο της TCL μετατρέπεται σε smartwatch

πτυσσόμενοΗ εποχή των πτυσσόμενων smartphone έχει φτάσει, αλλά η καινοτομία δεν σταματά εδώ. Ο ιδιοκτήτης της BlackBerry και της Alcatel, TCL, προετοιμάζει ένα πτυσσόμενο smartphone, που μπορεί να λυγίσει για να σχηματίσει ένα smartwatch.

Η TCL είναι γνωστή για την κατασκευή οικονομικών τηλεοράσεων και είναι στην πραγματικότητα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων. Σύμφωνα με το CNET, η TCL εργάζεται πάνω σε πέντε διαφορετικά μοντέλα πτυσσόμενων συσκευών, μια από τις οποίες είναι ένα τηλέφωνο που θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα smartwatch.

Ωστόσο οι λεπτομέρειες για τη συσκευή της TCL δεν είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή και η μόνη απόδειξη που έχουμε είναι μια εικόνα που έχει διαρρεύσει.

Υπάρχει επίσης μια εικόνα, που περιγράφει πώς θα λειτουργεί το smartwatch, αλλά το πιο σημαντικό ερώτημα είναι εάν το πτυσσόμενο τηλέφωνο θα διπλώνεται αυτόματα, αν το χτυπήσουμε πάνω στον καρπό μας.

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να μάθουμε πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο, αλλά περιμένουμε ότι η TCL θα αποκαλύψει περισσότερα στο Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS