ΑρχικήinetΤο Gmail για Android ίσως κυκλοφορήσει με λειτουργίες "Inbox by Gmail"

Το Gmail για Android ίσως κυκλοφορήσει με λειτουργίες “Inbox by Gmail”

InboxΗ εφαρμογή Inbox της Google θα τερματιστεί επίσημα τον επόμενο μήνα. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της να κλείσει την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το περασμένο έτος, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταβούν στην εφαρμογή Gmail, προτού η εφαρμογή τεθεί εκτός σύνδεσης. Η Google αναφέρει τώρα ότι δοκιμάζει μερικές λειτουργίες Inbox μέσα στην εφαρμογή Gmail για Android. Φαίνεται ότι η Google μπορεί να φέρει λειτουργίες όπως τα “bundles” και τις “υπενθυμίσεις”, σε μελλοντικές εκδόσεις του Gmail για Android.

Ένας Redditor μοιράστηκε ένα screenshot για το πώς μοιάζει εσωτερικά η έκδοση του Gmail για Android, δείχνοντας μερικές λειτουργίες Inbox. Στο screenshot φαίνεται ξεκάθαρα η λειτουργία “bundles”, που τοποθετεί παρόμοια μηνύματα μαζί.

Έχει γίνει ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό του Inbox και μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο αν καταλήξει σε μελλοντικές εκδόσεις του Gmail. Πέρυσι το Σεπτέμβριο, η Google ανήγγειλε τα σχέδιά της να αποσύρει την εφαρμογή Inbox και δήλωσε ότι θα φέρει το χαρακτηριστικό “bundles” στο Gmail.

Το screenshot υπαινίσσεται επίσης ότι υπάρχει πιθανότητα να διατίθεται και η λειτουργία «υπενθυμίσεις» στο Gmail που προορίζεται για το Android. Οι χρήστες ενδέχεται να είναι σε θέση να δημιουργούν γρήγορα και να προγραμματίζουν υπενθυμίσεις απευθείας στο Gmail για Android. Ωστόσο, δεδομένου ότι μιλάμε για μια πρόωρη προεπισκόπηση, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να σκεφτούμε αν αυτά τα χαρακτηριστικά θα υπάρξουν όντως στο τελικό build.

Μέχρι στιγμής, η Google δεν έχει αποκαλύψει με ακρίβεια ποιες λειτουργίες Inbox θα υπάρξουν στις εφαρμογές του Gmail για κινητά.

Ωστόσο, πολλές από τις λειτουργίες του Inbox έχουν εμφανιστεί ήδη στο Gmail από το προηγούμενο έτος, όπως το Smart Reply, το Nudges, τα ενσωματωμένα συνημμένα και πολλά άλλα. Την περασμένη εβδομάδα, η εφαρμογή του Gmail για κινητά άρχισε να επανασχεδιάζει το Material Theme.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS