ΑρχικήinetFacebook ads archive: Νέα σελίδα για περισσότερη διαφάνεια

Facebook ads archive: Νέα σελίδα για περισσότερη διαφάνεια

Το Facebook δημιούργησε τη Βιβλιοθήκη διαφημίσεων (Facebook ads archive) για να προσφέρει στους χρήστες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποιες από τις διαφημίσεις που βλέπουν και τους διαφημιζόμενους που τις χρηματοδοτούν.

Στη νέα ιστοσελίδα που δημιούργησε το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο μπορείτε να αναζητήστε διαφημίσεις που σχετίζονται με την πολιτική ή ζητήματα εθνικής σημασίας.
Τα αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις που έχουν προβληθεί από άτομα στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και το Ηνωμένο Βασίλειο στο Facebook και το Instagram.

Προς το παρόν, η Βιβλιοθήκη διαφημίσεων του Facebook (Facebook ads archive) περιέχει μόνο διαφημίσεις που έχουν προβληθεί από άτομα στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

H νέα ιστοσελίδα Facebook ads archive σύμφωνα με την εταιρεία περιέχει διαφημίσεις για εκλεγμένους αξιωματούχους και υποψηφίους για δημόσια αξιώματα, καθώς και διαφημίσεις για ζητήματα εθνικής σημασίας, στις ιστοσελίδες που προβλήθηκαν.
Το Facebook ξεκίνησε φέτος (2018) να συγκεντρώνει διαφημίσεις, και σύμφωνα με την εταιρεία θα τις αποθηκεύει για 7 χρόνια.

_____________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS