Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Apple: Διατάχθηκε να αφαιρέσει μέρος δελτίου τύπου

Η Apple Inc διατάχθηκε να σταματήσει να αποσύρει μέρος ενός δελτίου τύπου το οποίο ισχυρίζεται ότι όλα τα iPhone θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στη Γερμανία μέσω τηλεφωνικών εταιρειών και μεταπωλητών μετά την απαγόρευση της διανομής αρκετών εκδόσεων της συσκευής στη χώρα.

Η Qualcomm Inc, η οποία κέρδισε την απαγόρευση του iPhone τον Δεκέμβριο, την Πέμπτη πέτυχε μια προκαταρκτική εντολή σταματώντας τον αντίπαλό της να χρησιμοποιεί μια δήλωση που κυκλοφόρησε ως δελτίο τύπου. Το δικαστήριο δήλωσε ότι η κυκλοφορία της Apple ήταν παραπλανητική επειδή η απόφαση του Δεκεμβρίου διέταξε την Apple να ανακαλέσει τα προϊόντα από μεταπωλητές, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Apple

«Το δελτίο τύπου είναι παραπλανητικό επειδή περιέχει δηλώσεις που είναι τουλάχιστον δυνητικά παραπλανητικές σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων», γράφουν οι δικαστές. «Η δήλωση σου αφήνει την αίσθηση της απεριόριστης διαθεσιμότητας.»

Το ίδιο δικαστήριο τον Δεκέμβριο χορήγησε στην Qualcomm μια απαγόρευση των πωλήσεων των iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus και X στη Γερμανία, δίνοντας στην εταιρεία κατασκευής των chip ένα ακόμα όπλο στη μακρά και δύσκολη μάχη αδειοδότησης με την Apple. Στην επόμενη δήλωση Τύπου της, η Apple είπε ότι ενώ οι συσκευές δεν θα πωλούνται πλέον στα δικά της καταστήματα, θα είναι ακόμα διαθέσιμες σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και μεταπωλητές σε 4.300 καταστήματα στη Γερμανία.

Η Αpple, που εδρεύει στο Cupertino της Καλιφόρνια, δεν απάντησε άμεσα σε email και στις κλήσεις που αναζητούσαν ένα σχόλιο. Ένας εκπρόσωπος τύπου της Qualcomm στη Γερμανία αρνήθηκε να σχολιάσει επίσης.

Το τμήμα Τύπου του δικαστηρίου του Μονάχου δεν δέχτηκε τις παρατηρήσεις. Η Αpple μπορεί να προσβάλει την απόφαση ή να ζητήσει πλήρη ακρόαση σχετικά με το θέμα.

Το αρχικό δελτίο τύπου της Apple είχε δύο παραγράφους. Η πρώτη παράγραφος, η οποία δεν αμφισβητήθηκε από την Qualcomm, ανέφερε ότι οι τακτικές της κατασκευάστριας των chip βλάπτουν την καινοτομία και τους καταναλωτές.

Η παράγραφος που το δικαστήριο διέταξε να αφαιρέσει η εταιρεία είναι αυτή σχετικά με την διαθεσιμότητα των συσκευών, φαίνεται πως η Apple απογοητεύθηκε από αυτή την ετυμηγορία και σχεδιάζει να προσφύγει και εκείνη στην δικαιοσύνη.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *