ΑρχικήinetΤο OneTab θα οργανώσει όλες τις καρτέλες σας στο Chrome

Το OneTab θα οργανώσει όλες τις καρτέλες σας στο Chrome

Το OneTab αποτελεί την καλύτερη λύση για την οργάνωση των ανοιχτών tabs που έχετε στο browser σας!

OneTab

 

Την ώρα που το Chrome κατέχει το 64% της παγκόσμιας αγοράς στους web browsers και προσφέρει την καλύτερη λειτουργία στα websites και τα βίντεο, κάποιες φορές δυσκολεύει τις πηγές του συστήματός σας. Αυτό σχετίζεται με προβλήματα σταθερότητας, καθώς χωρίζει κάθε καρτέλα, plugin και επέκταση στη δική του διαδικασία, ώστε αν συμβεί κάτι, να μην κλείσουν όλα τα sites που έχετε ανοίξει. Αν και αυτό μπορεί να σας φαίνεται χρήσιμο, η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο καλό για τον υπολογιστή σας. Αυτό συμβαίνει διότι μπορεί να ξεμείνετε με λίγη μνήμη για να συνεχίσετε και τότε το Chrome θα αρχίσει να μην ανταποκρίνεται.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας τρόπος για να ανακτήσετε αυτούς τους πόρους και να επιταχύνετε το backup του υπολογιστή σας με μία χρήσιμη επέκταση του Chrome, το OneTab!

Πώς λειτουργεί και ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Η συγκεκριμένη επέκταση είναι δωρεάν και βρίσκεται πάνω και δεξιά του Chrome browser και όταν το πατήσετε, θα συλλέξει όλες τις ανοιχτές καρτέλες και θα τις τοποθετήσει σε μία μονή οθόνη. Επιπλέον, το OneTab σταματάει όλα τα προβλήματα που προκαλούνται από την εμφάνιση όλων των tabs και σας βοηθάει σε μία καλύτερη οργάνωση!

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι χρήστες διαδικτύου έχουν παράλληλα πολλές καρτέλες ανοιχτές. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να έχει ανοιχτές εφαρμογές και 20 καρτέλες στο browser, κοιτώντας παράλληλα τα mail του στο προσωπικό και εταιρικό λογαριασμό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Chrome μπορεί να φτάσει και τα 2GB μνήμης. Το PC πιθανό να μπορεί να αντέξει την έξτρα χρήση πηγών αλλά θα αρχίσει να μειώνει την ταχύτητα όλο και περισσότερο. Σε αυτή την περίπτωση το OneTab θα βοηθήσει και αν το χρησιμοποιήσετε θα σας δώσει μία λίστα όλων των tabs που είναι ανοιχτά και το παράθυρο που αντιστοιχούν.

Πλέον, αν κλείσετε καταλάθος κάποια από τις πολλές καρτέλες που έχετε ανοίξει, δεν θα χρειάζεται να ανοίγετε το ιστορικό αναζήτησης και να ψάχνετε πολλή ώρα, καθώς το OneTab θα σας γλιτώσει από πολύ χρόνο!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS