ΑρχικήinetΗ Huawei τιμωρεί τους υπάλληλους που δημοσίευσαν στο Twitter μέσω iPhone

Η Huawei τιμωρεί τους υπάλληλους που δημοσίευσαν στο Twitter μέσω iPhone

Ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεφώνων παγκοσμίως και πρωτοπόρος, η Huawei αποφάσισε να τιμωρήσει τους υπαλλήλους που δημοσίευσαν ένα μήνυμα για το νέο έτος στο Twitter χρησιμοποιώντας ένα iPhone.

Η γκάφα, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου, τοποθέτησε σε άσχημη θέση την Huawei, ειδικά αφού η εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει την Apple και τώρα προσπαθεί να νικήσει τη Samsung για να γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής τηλεφώνων παγκοσμίως.

Huawei

Σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg, η Huawei υποβάθμισε και μείωσε την αμοιβή δύο διαφορετικών υπαλλήλων, οι οποίοι πιστεύεται ότι εργάζονται για έναν οργανισμό που είναι υπεύθυνος για τα social media της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι έλαβαν ποινή 5.000 γιουάν (730 δολαρίων) από το μηνιαίο μισθό τους, συν μία υποβάθμιση της θέσης τους, αναφέρεται από την αναφερθείσα πηγή. Ένα από τα μέλη της ομάδας marketing που έλαβε την κύρωση πιστεύεται ότι είναι ο επικεφαλής της ομάδας digital marketing της Huawei.

“Το περιστατικό εξέθεσε ατέλειες στις διαδικασίες και στη διαχείριση μας”, ανέφερε η Huawei.

Η Ηuawei, η οποία ελπίζει να ξεπεράσει τη Samsung ως το 2020 και να γίνει η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως, αγωνίζεται επίσης να ασχοληθεί με τις κατηγορίες για cyber κατασκοπεία, με αρκετές κυβερνήσεις και οργανισμούς να ισχυρίζονται ότι ο εξοπλισμός της θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες συνιστούσαν να μην χρησιμοποιούνται λύσεις Ηuawei και ZTE, προειδοποίησαν τους συνεργάτες τους ότι οι δύο εταιρείες ενδέχεται να κατασκοπεύουν το Πεκίνο, παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σε αποδεικτικά στοιχεία.

“Το να κλειδώνεις τους ανταγωνιστές σου εκτός αγοράς δεν σε κάνει καλύτερο.  Πιστεύουμε ότι οι ανησυχίες ή οι ισχυρισμοί σχετικά με την ασφάλεια στην Huawei πρέπει να βασίζονται σε πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία “, ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος Ken Hu. “Χωρίς πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία δεν δεχόμαστε και απορρίπτουμε αυτούς τους ισχυρισμούς.”

Η Huawei δεσμεύθηκε επίσης να δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια για βελτιώσεις στον κυβερνοχώρο τα επόμενα 5 χρόνια, προκειμένου να βελτιώσει τα προϊόντα της και να συνεργαστεί με τις κυβερνήσεις προκειμένου να αποδείξει ότι ο εξοπλισμός της δεν χρησιμοποιείται για δραστηριότητες κατασκοπείας.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS