ΑρχικήinetΤο Remote Access της Samsung επιτρέπει να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μέσω...

Το Remote Access της Samsung επιτρέπει να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μέσω Smart TV

Smart

Η Samsung εισήγαγε μια νέα λειτουργία remote access, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τις συσκευές τους στις Smart TV τους χωρίς τη χρήση καλωδίου.

Η νέα λειτουργία remote access, θα κυκλοφορήσει στις επερχόμενες Smart TV της Samsung, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο σε ευρύτερη οθόνη, μέσω άλλων συσκευών, όπως υπολογιστές, tablet και smartphones.

Η λειτουργία “Remote Access” θα εξαλείψει την ανάγκη για ξεχωριστό καλώδιο HDMI, για προβολή περιεχομένου στην οθόνη της τηλεόρασης, μέσω άλλων συσκευών από οποιοδήποτε δωμάτιο.

Το νέο χαρακτηριστικό, εκτός από την σύνδεση των υπολογιστών, των tablet και των smartphones στις Smart TV, θα μπορεί επίσης να συνδέει πληκτρολόγια και ποντίκια, τα οποία θα επιτρέπουν εύκολο έλεγχο περιεχομένου από την οθόνη της τηλεόρασης.

Επιπλέον, η υπηρεσία web cloud office που βασίζεται στον browser μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μέσω της νέας δυνατότητας. Θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να επεξεργάζονται έγγραφα και αρχεία στην οθόνη τους.

Ο Hyogun Lee, Executive Vice President of Visual Display Business της Samsung Electronics δήλωσε: “Η Samsung δεσμεύεται να δημιουργήσει μια διαισθητική και βολική εμπειρία για τους καταναλωτές. Με το Remote Access, οι καταναλωτές θα μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε διάφορα προγράμματα, εφαρμογές και υπηρεσίες cloud εγκατεστημένα σε πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές απευθείας μέσω της τηλεόρασής τους.”

Η Samsung συνεργάζεται με την VMware Horizon, μια εταιρεία που προσφέρει προϊόντα εικονικοποίησης desktop και εφαρμογών.

Επιπλέον, για να διασφαλιστεί ότι η ασφάλεια των χρηστών παραμένει άθικτη, η Samsung έχει ενσωματώσει την ιδιόκτητη τεχνολογία ασφαλείας της Knox στη λειτουργία remote access της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS