ΑρχικήinetΗ Samsung δημοσιεύει φωτογραφίες στο Twitter από iPhone

Η Samsung δημοσιεύει φωτογραφίες στο Twitter από iPhone

Φαίνεται ότι η Samsung είναι ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς της Apple, ή τουλάχιστον αυτό είναι που μπορούμε να συμπεράνουμε αν δούμε τι συσκευές χρησιμοποιεί η Samsung για να δημοσιεύσει υλικό στο Twitter.

Samsung

Η προώθηση στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δεν φαίνεται να είναι δύσκολη, ή τουλάχιστον αυτό είναι που οι άνθρωποι φαντάζονται. Πρέπει να υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανόνες που δεν χρειάζονται διευκρίνιση. Εάν είστε η Samsung και θέλετε να προωθήσετε ένα τηλέφωνο που μόλις δημιουργήσατε? θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το τηλέφωνο για να δημοσιεύσετε τα πράγματα online.

Αποδεικνύεται ότι αυτό είναι μάλλον δύσκολο για τη Samsung. Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, η Samsung Nigeria χρησιμοποίησε ένα iPhone όταν δημοσίευσε στο Twitter. Το να πει κανείς ότι όλος ο κόσμος γέλασε είναι μια υποτίμηση. Είναι επίσης το είδος συμβάντος που θα παρακινήσει την εταιρεία να εκδώσει ορισμένους αυστηρούς κανονισμούς. Δεν ήταν.

Ο λογαριασμός της Samsung Twitter στην Ινδία δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που έπρεπε να τονίσουν τον ευρύ φακό του τηλεφώνου Galaxy A9. Αλλά δεν φαίνεται να ξέρουν είναι ότι το Twitter ενσωματώνει τις πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της δημοσίευσης και για αυτό το συγκεκριμένο λέει  “via Twitter for iPhone.”

Υπάρχει ένα πρόσθετο πρόβλημα, εκτός από το προφανές. Ναι, το πρόσωπο που ασχολείται με τα Social Media χρησιμοποίησε ένα iPhone για να δημοσιεύσει την εικόνα, αλλά σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν η φωτογραφία λήφθηκε πραγματικά με iPhone. Και υπάρχει μια μακρά ιστορία των εταιρειών που χρησιμοποιούν επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές για εικόνες.

Ως συνήθως, οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ενός iPhone εντοπίστηκαν από τον Marques Brownlee, τον ίδιο που ανακάλυψε το περιστατικό της Samsung Nigeria.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS