15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Η Samsung δημοσιεύει φωτογραφίες στο Twitter από iPhone

Φαίνεται ότι η Samsung είναι ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς της Apple, ή τουλάχιστον αυτό είναι που μπορούμε να συμπεράνουμε αν δούμε τι συσκευές χρησιμοποιεί η Samsung για να δημοσιεύσει υλικό στο Twitter.

Samsung

Η προώθηση στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δεν φαίνεται να είναι δύσκολη, ή τουλάχιστον αυτό είναι που οι άνθρωποι φαντάζονται. Πρέπει να υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανόνες που δεν χρειάζονται διευκρίνιση. Εάν είστε η Samsung και θέλετε να προωθήσετε ένα τηλέφωνο που μόλις δημιουργήσατε? θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το τηλέφωνο για να δημοσιεύσετε τα πράγματα online.

Αποδεικνύεται ότι αυτό είναι μάλλον δύσκολο για τη Samsung. Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, η Samsung Nigeria χρησιμοποίησε ένα iPhone όταν δημοσίευσε στο Twitter. Το να πει κανείς ότι όλος ο κόσμος γέλασε είναι μια υποτίμηση. Είναι επίσης το είδος συμβάντος που θα παρακινήσει την εταιρεία να εκδώσει ορισμένους αυστηρούς κανονισμούς. Δεν ήταν.

Ο λογαριασμός της Samsung Twitter στην Ινδία δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που έπρεπε να τονίσουν τον ευρύ φακό του τηλεφώνου Galaxy A9. Αλλά δεν φαίνεται να ξέρουν είναι ότι το Twitter ενσωματώνει τις πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της δημοσίευσης και για αυτό το συγκεκριμένο λέει  “via Twitter for iPhone.”

Υπάρχει ένα πρόσθετο πρόβλημα, εκτός από το προφανές. Ναι, το πρόσωπο που ασχολείται με τα Social Media χρησιμοποίησε ένα iPhone για να δημοσιεύσει την εικόνα, αλλά σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν η φωτογραφία λήφθηκε πραγματικά με iPhone. Και υπάρχει μια μακρά ιστορία των εταιρειών που χρησιμοποιούν επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές για εικόνες.

Ως συνήθως, οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ενός iPhone εντοπίστηκαν από τον Marques Brownlee, τον ίδιο που ανακάλυψε το περιστατικό της Samsung Nigeria.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *