ΑρχικήinetΠερισσότεροι από 100 φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης προωθούν το Android TV

Περισσότεροι από 100 φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης προωθούν το Android TV

TVΗ senior product manager του Android TV, Shalini Govil-Pai, δήλωσε πρόσφατα ότι η τεχνολογία έχει υιοθετηθεί και αναπτυχθεί από περισσότερους από 100 διαφορετικούς φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο κατάλογος αυξήθηκε πρόσφατα για να συμπεριλάβει την AT & T, η οποία δραστηριοποιείται προς το παρόν για να ξεκινήσει τη διανομή του Android TV hardware, με ορισμένα πακέτα στην υπηρεσία DIRECTV της σε επιλεγμένες αγορές των ΗΠΑ. Η πλατφόρμα ευδοκιμεί έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ένα ακροατήριο που αποτελείται κυρίως από ευρωπαίους και ασιάτες πελάτες συνδρομητικής τηλεόρασης, αποτελεί περίπου το ήμισυ των χρηστών του Android TV.

Το Android TV μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να τροποποιηθεί, είτε για να παραχωρήσει στους χρήστες μια έξυπνη συσκευή με πρόσβαση σε μια υπερσύγχρονη εφαρμογή video streaming και live τηλεόραση για τον επιλεγμένο πάροχό τους ή μπορεί να τροποποιηθεί από την αρχή, για να προσφέρει μια σουίτα υπηρεσιών που συνδέεται με τον συγκεκριμένο πάροχο. Οι συσκευές που φέρουν το Android TV μπορούν επίσης να εκτελέσουν μία γκάμα τιμών, προδιαγραφών και συνόλων χαρακτηριστικών, καθιστώντας την πλατφόρμα ιδανικό φορέα για παγκόσμιες λύσεις. Η τεράστια αποδοχή και η υπάρχουσα βάση χρηστών που έχει αποκτήσει το Android TV, βοήθησαν επίσης να παρακινήσουν τους προγραμματιστές, ώστε να φέρουν σε αυτό την ικανότητα να τρέχει τις πιο συνήθεις εφαρμογές Android.

Οπότε γιατί να κάνει κάποιος τον κόπο να ασχοληθεί με μια εκκεντρική έξυπνη τηλεόραση, όταν με τα ίδια χρήματα μπορεί να έχει μια πολύ ωραία μη έξυπνη τηλεόραση και να αφήσει απλά τον αποκωδικοποιητή του παρόχου να φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα; Για όσους θέλουν ωστόσο μια έξυπνη τηλεόραση, οι συσκευές από μεγάλους κατασκευαστές όπως η Sony, είναι όλο και περισσότερο πιθανό να προσφέρουν ολοκληρωμένες δυνατότητες Android TV. Αν και αυτό σημαίνει, ότι ο πυρήνας Android TV, δεν θα πάρει καμία αναβάθμιση hardware, για όσο λειτουργεί η τηλεόραση, κάτι το οποίο βέβαια δεν έχει και μεγάλη σημασία, αφού οι χρήστες θα εξακολουθούν να έχουν μια πολύ καλή συσκευή, με αρκετές δυνατότητες.

Η ανάπτυξη του Android TV μέσω παρόχων υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Το Android TV είναι μέρος ενός χώρου με πολλούς ανταγωνιστές, όπως το Roku και το Amazon, που απαιτούν τόσο την προσοχή όσο και τα χρήματα των καταναλωτών. Η απόκτηση μιας πηγής έξω από την αλληλεπίδραση Google-καταναλωτή, για την προώθησή του, είναι μια φυσική αντίδραση στις συνθήκες της αγοράς και οι πάροχοι τηλεοπτικών υπηρεσιών, οι οποίοι συχνά εκδίδουν αποκωδικοποιητές σε κάποια μορφή, κάνουν συχνά τέτοιες κινήσεις. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, πρόθυμοι να πληρώσουν τους παρόχους τηλεόρασης και να χρησιμοποιήσουν το παρεχόμενο hardware τους για να πάρουν τις υπηρεσίες τους, θα υπάρχουν και ευκαιρίες για το Android TV να “παρεμβαίνει” μεταξύ των καταναλωτών και των υπηρεσιών αυτών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS