ΑρχικήUpdatesΤο Netflix για iOS επιτρέπει τώρα να προχωράτε ένα βίντεο 10 δευτερόλεπτα...

Το Netflix για iOS επιτρέπει τώρα να προχωράτε ένα βίντεο 10 δευτερόλεπτα μπροστά ή πίσω

iOSΤο Netflix για iOS ενημερώθηκε και έχει αποκτήσει ένα σύνολο νέων χρήσιμων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων νέων δυνατοτήτων για να πάτε ένα βίντεο 10 δευτερόλεπτα μπροστά ή πίσω. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό κουμπί για να πάτε στο επόμενο επεισόδιο μιας σειράς. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης εφαρμογών του Netflix βελτίωσε τους υπάρχοντες ελέγχους στην εφαρμογή iOS, βελτιώνοντας το κουμπί αναπαραγωγής / παύσης και προσθέτοντας ετικέτες για να διαλέξετε πιο εύκολα ένα επεισόδιο. Η τελευταία εφαρμογή Netflix για iOS έχει μέγεθος 80,3MB και είναι συμβατή με συσκευές iPhone, iPad και iPod touch με iOS 11.0 ή νεότερη έκδοση.

Μεταξύ των άλλων νέων λειτουργιών, η ενημερωμένη εφαρμογή Netflix για iOS διαθέτει νέα δυνατότητα που σας επιτρέπουν να προχωράτε τα βίντεο 10 δευτερόλεπτα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Αυτά μοιάζουν με τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής που είναι ήδη διαθέσιμα στην εφαρμογή YouTube και το Netflix για Android. Χρειάζεται μόνο να πατήσετε μία φορά σε οποιοδήποτε από τα δύο κουμπιά για να μετακινήσετε το περιεχόμενο 10 δευτερόλεπτα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Επίσης, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να κάνετε την ίδια ενέργεια. Μπορείτε να πατήσετε δύο φορές την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά της οθόνης. Αξίζει να επισημανθεί εδώ ότι προηγουμένως η εφαρμογή Netflix μεγέθυνε το βίντεο αν πατούσατε στην οθόνη.

Η ενημερωμένη εφαρμογή Netflix έχει επίσης λάβει ένα μεγαλύτερο κουμπί αναπαραγωγής / παύσης. Αυτό διευκολύνει την αναπαραγωγή ή παύση του περιεχομένου. Η ομάδα του Netflix έχει επίσης προμηθεύσει την εφαρμογή με ετικέτες κάτω από το timeline για να σας επιτρέψει να μεταβείτε εύκολα στη λίστα επεισοδίων και στο μενού Ήχος & Υπότιτλοι. Ένα κουμπί με ετικέτα Επόμενο επεισόδιο είναι επίσης διαθέσιμο για γρήγορη μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το App Store τώρα για να κάνετε λήψη της τελευταίας ενημέρωσης της εφαρμογής Netflix (έκδοση 11.12.0) στην iOS συσκευή σας. Η εφαρμογή φέρνει ουσιαστικά την έκδοση iOS πιο κοντά στο αντίστοιχο Android.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS