ΑρχικήUpdatesOpera 55 μόλις κυκλοφόρησε η final έκδοση

Opera 55 μόλις κυκλοφόρησε η final έκδοση

Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του Opera 55. Η νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης έρχεται με ενδιαφέροντα και αποκλειστικά χαρακτηριστικά. Ας δούμε τι νέο υπάρχει σε αυτή την έκδοση.
Η νέα σταθερή έκδοση 55 του προγράμματος περιήγησης Opera φέρνει μια πιο έξυπνη διάταξη στη σελίδα ρυθμίσεων, περισσότερες ρυθμίσεις ασφαλείας και ένα αναδυόμενο παράθυρο πληροφοριών για καλύτερο έλεγχο κάθε σελίδας, ευκολότερη εγκατάσταση επεκτάσεων από το Chrome Web Store και ένα πιο εύχρηστο διαχειριστή σελιδοδεικτών.Opera 55
Η νέα σελίδα θυμίζει τη σελίδα ρυθμίσεων του Chrome και διαθέτει δύο κατηγορίες: Basic και Advanced.
Η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα έκδοση Opera 55 αναφέρει:
Οι βασικές ρυθμίσεις θα εμφανίζονται πρώτες κατά το άνοιγμα της σελίδας ρυθμίσεων. Εδώ θα βρείτε ρυθμίσεις για τον αποκλεισμό διαφημίσεων, αλλαγή ταπετσαρίας, και την εμφάνιση του προγράμματος περιήγησης, αλλαγές στην πλαϊνή γραμμή, ρυθμίσεις για το συγχρονισμό, τις μηχανές αναζήτησης, και τις επιλογές εκκίνησης.
Κάνοντας κλικ στην επιλογή “Για προχωρημένους” στο κάτω μέρος θα ανοίξει μια σελίδα με επιπρόσθετες ρυθμίσεις: προστασία προσωπικών δεδομένων και ασφάλεια, κωδικοί πρόσβασης και φόρμες, VPN, εξοικονόμηση μπαταρίας, My Flow, αναδυόμενα παράθυρα αναζήτησης, βίντεο pop out, προσωπικές ειδήσεις, Opera Turbo, αρχική σελίδα, διεπαφή χρήστη, γλώσσες, λήψεις, σύστημα, συντομεύσεις και ρυθμίσεις επαναφοράς.
Αν δεν σας ενθουσιάζει η νέα σελίδα μπορείτε να την απενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας το παρακάτω flag:

opera://flags/#new-md-settings

Αντιγράψτε και επικολλήστε το παραπάνω κείμενο στη γραμμή διευθύνσεων του Opera και πατήστε Enter. Απενεργοποιήστε το flag “new-md-settings”.
Κατεβάστε την ενημερωμένη έκδοση:

___________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS