ΑρχικήinetΗ Apple λανσάρει το ανακαινισμένο διαδικτυακό κατάστημά της, με ανανεωμένο deisgn

Η Apple λανσάρει το ανακαινισμένο διαδικτυακό κατάστημά της, με ανανεωμένο deisgn

Από εχτές, η Apple έδωσε ένα διαφορετικό σχέδιο στο Certified Refurbished Online μαγαζί της. Πρόκειται για το ανανεωμένο της κατάστημα στο ίντερνετ. Το νέο site περιλαμβάνει μεγαλύτερες εικόνες, ευκολότερη πλοήγηση μεταξύ διάφορων κατηγοριών και πολλά παραπάνω.

Μέχρι σήμερα, το ανανεωμένο online μαγαζί δεν ήταν κάτι άλλο εκτός από απλώς ελκυστικό, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέρνα σχέδια που είχε υιοθετήσει στο παρελθόν.

apple neo design

 Όμως, τι το κάνει να ξεχωρίζει;

Το homepage του ανακαινισμένου καταστήματος περιέχει στην κορυφή ένα μεγάλο banner, το οποίο γράφει πως τα ανακαινισμένα προϊόντα της εταιρείας έρχονται με την εγγυημένη ποιότητα της Apple. Η εταιρεία δήλωσε πως οι ανανεώσεις του online μαγαζιού της έρχονται με την εγγύηση ενός έτους και είναι εφικτό για τον πελάτη να μάθει περισσότερες πληροφορίες σε μία διαφορετική και εξίσου καλοσχεδιασμένη σελίδα.

Από το νέο site δεν απουσιάζουν και οι προσφορές, τις οποίες θα δείτε ως «Featured Offers». Οι προσφορές περιλαμβάνουν ανανεωμένες ενότητες για το iPhone 7, το iPad Mini, το 10.5-inch iPad Pro και διάφορα άλλα Mac μοντέλα. Υπάρχει ακόμα η επιλογή να μεταβείτε από μια κατηγορία σε μία εντελώς διαφορετική, όπως για Mac, iPad, mobiles, ρολόγια, iPods, HomePod, AppleTV, αξεσουάρ και clearance.

Το online μαγαζί της Apple αποτελεί μία ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή μεταξύ των καταναλωτών που ψάχνουν για συσκευές της εταιρείας. Οι τιμές δεν είναι πάντα ίδιες με άλλων καταστημάτων αλλά θα έχετε σίγουρα ενός έτους εγγύηση και την επιλογή αγοράς του AppleCare.

Να έχετε το νου σας για το 9to5Toys τον επόμενο μήνα, διότι οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και αναμφίβολα οι τιμές θα πέσουν ακόμα περισσότερο και στο Online κατάστημα της Apple.

Πλέον, μπορείτε να δείτε το ανανεωμένο διαδικτυακό site της Apple στην επίσημη σελίδα της, στην κατηγορία των stores.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS