ΑρχικήinetΤα Windows 10 Οκτωβρίου εξακολουθούν να έχουν πολλά ελαττώματα

Τα Windows 10 Οκτωβρίου εξακολουθούν να έχουν πολλά ελαττώματα

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Microsoft επανέφερε την έκδοση Οκτωβρίου των Windows 10, μετά την επίλυση του σφάλματος κατάργησης δεδομένων.

windows-10-oct-update

 

Ωστόσο, η τελευταία ενημέρωση εξακολουθεί να είναι ελαττωματική σε σημείο να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλούς πελάτες της AMD και της Trend Micro. Το μεγαλύτερο ζήτημα είναι ότι ο File Explorer εξακολουθεί να αναφέρει τις καταγεγραμμένες μονάδες δικτύου ως σπασμένες, ακόμα και όταν δεν υπάρχει κανένα σφάλμα με αυτές.

Η Microsoft αναγνώρισε αυτό το ζήτημα και πρότεινε μερικές λύσεις, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Στην πραγματικότητα, αυτές οι λύσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περισσότερα προβλήματα για τις επιχειρήσεις που βασίζονται κυρίως στις χαρτογραφημένες μονάδες δικτύου.

Η εταιρεία παραδέχτηκε ότι “οι δίσκοι ενδέχεται να αποτυγχάνουν να επανασυνδεθούν μετά την εκκίνηση και τη σύνδεση σε μια συσκευή των Windows”. Η Microsoft λέει ότι εργάζεται πάνω σε μια λύση, αλλά επίσης κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να φτάσει σε επίλυση του θέματος πριν από το 2019.

Για όσους δεν το έχουν εγκαταστήσει, οι ειδικοί προειδοποιούν να αναβάλουν την εγκατάσταση των Windows 10 1809 όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ένα άλλο θέμα συμβατότητας βρίσκεται μεταξύ της ενημέρωσης 1809 και του OfficeScan της Trend Micro, καθώς και του λογισμικού για την επιχειρησιακή ασφάλεια Worry-Free Business. Το ίδιο ζήτημα συνεχίζεται και με τις κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 2000 και HD 4000.

Η Trend Micro εργάζεται αυτήν την περίοδο σε επιδιορθώσεις για τη βελτίωση της συμβατότητας με τα Windows 10 1809. Η Microsoft κάνει επίσης το ίδιο για τους καταναλωτές με κάρτες γραφικών AMD. Οι χρήστες που διαθέτουν μια κάρτα σειράς AMD Radeon HD 2000 ή HD 4000 ενδέχεται να έχουν παρατηρήσει προβλήματα επιδόσεων στην οθόνη κλειδώματος ή το σφάλμα “INVALID_POINTER_READ_c0000005_atidxx64.dll”.

Παρόλο που πρόκειται για παλιές κάρτες γραφικών, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ένας γίγαντας λογισμικού όπως η Microsoft λανσάρει ενημερώσεις των Windows 10 με ελαττώματα όπως αυτά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS