Το Smartphone σας μπορεί να χακαριστεί οποιαδήποτε στιγμή, αν έχετε ένα από αυτά τα 22 Android Apps
infosec

Το Smartphone σας μπορεί να χακαριστεί οποιαδήποτε στιγμή, αν έχετε ένα από αυτά τα 22 Android Apps

Παρόλο που η Google έχει δημιουργήσει το Google Play protect, για να ελέγχει αν οι εφαρμογές στο play store περιέχουν...
Read More
infosec

Απαγορεύστε στις εφαρμογές να παρακολουθούν το smartphone σας μέσα από απλά βήματα!

Εκατοντάδες εφαρμογές μπορούν να σας παρακολουθούν και να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες με τους διαφημιστές και τους λιανοπωλητές. Υπάρχει όμως τρόπος...
Read More
infosec

Μανώλης Σφακιανάκης: Νέα γραφεία του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη

Την έναρξη λειτουργίας γραφείου του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,...
Read More
infosec

Bethesda: Εκτέθηκαν προσωπικά στοιχεία που υπήρχαν στα αιτήματα υποστήριξης

Αφού ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τους στην Fallout 76 στα αιτήματα υποστήριξης (support tickets), η Bethesda Software LLC...
Read More
infosec

Φαίνεται ότι AI bots μπορούν να παραβιάσουν εύκολα τα CAPTCHA

Εάν είστε ένας από  τους ανθρώπους που μισούν τη διαδικασία να διαλέγουν αυτοκίνητα, πινακίδες δρόμου και άλλα αντικείμενα σε πλέγματα...
Read More
Latest Posts

Τα Windows 10 Οκτωβρίου εξακολουθούν να έχουν πολλά ελαττώματα

windows-10-oct-update

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Microsoft επανέφερε την έκδοση Οκτωβρίου των Windows 10, μετά την επίλυση του σφάλματος κατάργησης δεδομένων.

windows-10-oct-update

 

Ωστόσο, η τελευταία ενημέρωση εξακολουθεί να είναι ελαττωματική σε σημείο να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλούς πελάτες της AMD και της Trend Micro. Το μεγαλύτερο ζήτημα είναι ότι ο File Explorer εξακολουθεί να αναφέρει τις καταγεγραμμένες μονάδες δικτύου ως σπασμένες, ακόμα και όταν δεν υπάρχει κανένα σφάλμα με αυτές.

Η Microsoft αναγνώρισε αυτό το ζήτημα και πρότεινε μερικές λύσεις, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Στην πραγματικότητα, αυτές οι λύσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περισσότερα προβλήματα για τις επιχειρήσεις που βασίζονται κυρίως στις χαρτογραφημένες μονάδες δικτύου.

Η εταιρεία παραδέχτηκε ότι «οι δίσκοι ενδέχεται να αποτυγχάνουν να επανασυνδεθούν μετά την εκκίνηση και τη σύνδεση σε μια συσκευή των Windows». Η Microsoft λέει ότι εργάζεται πάνω σε μια λύση, αλλά επίσης κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να φτάσει σε επίλυση του θέματος πριν από το 2019.

Για όσους δεν το έχουν εγκαταστήσει, οι ειδικοί προειδοποιούν να αναβάλουν την εγκατάσταση των Windows 10 1809 όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ένα άλλο θέμα συμβατότητας βρίσκεται μεταξύ της ενημέρωσης 1809 και του OfficeScan της Trend Micro, καθώς και του λογισμικού για την επιχειρησιακή ασφάλεια Worry-Free Business. Το ίδιο ζήτημα συνεχίζεται και με τις κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 2000 και HD 4000.

Η Trend Micro εργάζεται αυτήν την περίοδο σε επιδιορθώσεις για τη βελτίωση της συμβατότητας με τα Windows 10 1809. Η Microsoft κάνει επίσης το ίδιο για τους καταναλωτές με κάρτες γραφικών AMD. Οι χρήστες που διαθέτουν μια κάρτα σειράς AMD Radeon HD 2000 ή HD 4000 ενδέχεται να έχουν παρατηρήσει προβλήματα επιδόσεων στην οθόνη κλειδώματος ή το σφάλμα «INVALID_POINTER_READ_c0000005_atidxx64.dll».

Παρόλο που πρόκειται για παλιές κάρτες γραφικών, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ένας γίγαντας λογισμικού όπως η Microsoft λανσάρει ενημερώσεις των Windows 10 με ελαττώματα όπως αυτά.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *