15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Το Fedora 29 κυκλοφόρησε και προσφέρει κορυφαία εμπειρία στο Desktop του Linux

FedoraΤο Fedora είναι γνωστό ότι προσφέρει κορυφαία εμπειρία τεχνολογίας στο Desktop του Linux. Άλλες διανομές χρησιμοποιούν συχνά πολλές νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται για πρώτη φορά από το εν λόγω λειτουργικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ως εργαστήριο δοκιμών της RHEL, καθώς η Red Hat παρέχει τις νεότερες λειτουργίες στους χρήστες της Fedora πριν τις προωθήσει στο RHEL.

Ακολουθώντας την ίδια τάση, το λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζεται από την Red Hat έχει μόλις λάβει την τελευταία ενημέρωσή του, με τη μορφή του Fedora 29. Η επόμενη εβδομάδα σηματοδοτεί επίσης 15 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του Fedora Core 1, οπότε είναι κάτι ιδιαίτερο.

Αυτό που κάνει το Fedora 29 πιο συναρπαστικό είναι το γεγονός ότι είναι η πρώτη έκδοση, που περιλαμβάνει τη δυνατότητα Modularity σε όλες τις διαφορετικές εκδόσεις. Με τη δυνατότητα Modularity, οι προγραμματιστές μπορούν να μεταφέρουν διαφορετικές εκδόσεις ενός πακέτου στην ίδια βάση. Μπορείτε να επιλέξετε μια έκδοση του λογισμικού που ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Μια άλλη μεγάλη αλλαγή που θα είναι σίγουρα αισθητή στους χρήστες είναι το GNOME 3.30 που έρχεται με το δικό του σύνολο χαρακτηριστικών και αλλαγών. Είναι αυτονόητο ότι ένας μεγάλος αριθμός πακέτων ανοιχτού κώδικα ενημερώνονται τώρα.

Το Fedora 29 σηματοδοτεί επίσης την πρώτη έκδοση της παραλλαγής Silverblue. Είναι το νέο πρόσωπο του Fedora Atomic Workstation του Project Atomic. Εστιάζοντας στις ροές εργασιών που βασίζονται σε container, αυτή η έκδοση Workstation στοχεύει τους προγραμματιστές. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή εδώ.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Fedora, απλώς ενημερώστε το σύστημα με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες. Σε περίπτωση που θέλετε να εγκαταστήσετε ένα νέο image, προχωρήστε μπορείτε να κάνετε λήψη από εδώ.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *