ΑρχικήinetΤο Fedora 29 κυκλοφόρησε και προσφέρει κορυφαία εμπειρία στο Desktop του Linux

Το Fedora 29 κυκλοφόρησε και προσφέρει κορυφαία εμπειρία στο Desktop του Linux

FedoraΤο Fedora είναι γνωστό ότι προσφέρει κορυφαία εμπειρία τεχνολογίας στο Desktop του Linux. Άλλες διανομές χρησιμοποιούν συχνά πολλές νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται για πρώτη φορά από το εν λόγω λειτουργικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ως εργαστήριο δοκιμών της RHEL, καθώς η Red Hat παρέχει τις νεότερες λειτουργίες στους χρήστες της Fedora πριν τις προωθήσει στο RHEL.

Ακολουθώντας την ίδια τάση, το λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζεται από την Red Hat έχει μόλις λάβει την τελευταία ενημέρωσή του, με τη μορφή του Fedora 29. Η επόμενη εβδομάδα σηματοδοτεί επίσης 15 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του Fedora Core 1, οπότε είναι κάτι ιδιαίτερο.

Αυτό που κάνει το Fedora 29 πιο συναρπαστικό είναι το γεγονός ότι είναι η πρώτη έκδοση, που περιλαμβάνει τη δυνατότητα Modularity σε όλες τις διαφορετικές εκδόσεις. Με τη δυνατότητα Modularity, οι προγραμματιστές μπορούν να μεταφέρουν διαφορετικές εκδόσεις ενός πακέτου στην ίδια βάση. Μπορείτε να επιλέξετε μια έκδοση του λογισμικού που ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Μια άλλη μεγάλη αλλαγή που θα είναι σίγουρα αισθητή στους χρήστες είναι το GNOME 3.30 που έρχεται με το δικό του σύνολο χαρακτηριστικών και αλλαγών. Είναι αυτονόητο ότι ένας μεγάλος αριθμός πακέτων ανοιχτού κώδικα ενημερώνονται τώρα.

Το Fedora 29 σηματοδοτεί επίσης την πρώτη έκδοση της παραλλαγής Silverblue. Είναι το νέο πρόσωπο του Fedora Atomic Workstation του Project Atomic. Εστιάζοντας στις ροές εργασιών που βασίζονται σε container, αυτή η έκδοση Workstation στοχεύει τους προγραμματιστές. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή εδώ.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Fedora, απλώς ενημερώστε το σύστημα με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες. Σε περίπτωση που θέλετε να εγκαταστήσετε ένα νέο image, προχωρήστε μπορείτε να κάνετε λήψη από εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS