15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Η IBM αγοράζει τη Red Hat για 34 δισεκατομμύρια δολάρια

linuxΗ IBM και η Red Hat ανακοίνωσαν ότι έχουν συνάψει συμφωνία ώστε η IBM να αποκτήσει το διανομέα Linux και λογισμικού ανοιχτού κώδικα για 34 δισεκατομμύρια δολάρια, σε μια χρηματική συναλλαγή ύψους 190 δολαρίων ανά μετοχή.

Αυτή η ανακοίνωση είναι η μεγαλύτερη εξαγορά εταιρείας λογισμικού μέχρι σήμερα. Μετά την εξαγορά, η Red Hat θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ξεχωριστή μονάδα στην ομάδα Hybrid Cloud της IBM.

Τα τελευταία χρόνια, η Red Hat κατάφερε να αποκομίζει συνεχώς κέρδη με τη διαχείριση της στρατηγικής διανομής λογισμικού Linux και ανοιχτού κώδικα. Δεδομένου ότι το Linux είναι το προτιμώμενο λειτουργικό σύστημα όσον αφορά το cloud computing, είναι λογικό η IBM να ενώσει τις δυνάμεις της με την Red Hat και να ενισχύσει τις επιχειρηματικές της προσφορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την άλλη πλευρά, η IBM έχει στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στην Watson AI και στα τεχνάσματά της σχετικά με το μάρκετινγκ τον τελευταίο καιρό.

Συνολικά, το βήμα αυτό θεωρείται ως κίνηση της IBM για να εδραιωθεί ως μεγαλύτερη δύναμη στην αγορά του hybrid cloud. Με αυτήν την εξέλιξη, η Διευθύνων Σύμβουλος της IBM, Ginni Rometty, ελπίζει να καταστήσει την IBM τον # 1 παροχέα hybrid cloud στον κόσμο, προσφέροντας τη μόνη open cloud λύση με » full unlocked value. »

Ενώ η τρέχουσα θέση της IBM ως δημόσιος φορέας παροχής υπηρεσιών cloud δεν φαίνεται εντυπωσιακή σε σύγκριση με την Amazon, τη Microsoft και τη Google, η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει τη συνδυασμένη τεχνολογία για να συνδέσει το cloud και άλλες εφαρμογές cloud τρίτων.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *