ΑρχικήinetGmail Sender Icons προσθέστε domain και λογότυπο στα μηνύματά σας

Gmail Sender Icons προσθέστε domain και λογότυπο στα μηνύματά σας

Τo Gmail Sender Icons είναι μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome που προσθέτει πληροφορίες από το domain και εικονίδια στις λίστες των μηνυμάτων που λαμβάνετε μέσω Gmail.
Το Gmail όπως το γνωρίζουμε δεν εμφανίζει καμία πληροφορία για τον αποστολέα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός από το επιλεγμένο όνομα. Ωστόσο, το όνομα δεν είναι και η καλύτερη ένδειξη, καθώς μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα από τον αποστολέα του μηνύματος.Gmail Sender Icons
Το Gmail Sender Icons είναι μια σχετικά απλή επέκταση του Chrome. Προσθέτει το domain στο οποίο αποστέλλεται το μήνυμα και το εικονίδιο (favicon) του domain σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Gmail. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε με μια ματιά από πού υποτίθεται ότι στάλθηκαν τα μηνύματα.
Πως λειτουργεί;

Το πρόσθετο του Gmail αναλύει το domain από τη διεύθυνση και τραβά το εικονίδιο favicon (συχνά είναι το ίδιο με το λογότυπο). Στη συνέχεια προσθέτει την εικόνα του λογότυπου και το domain της εταιρείας σαν tag στο θέμα του μηνύματος, διευκολύνοντας έτσι τον εντοπισμό του αποστολέα.
Η επέκταση είναι διαθέσιμη μόνο για το Google Chrome προς το παρόν. Μπορεί να λειτουργήσει και σε άλλους browsers που βασίζονται στο Chromium.
Κατεβάστε το addon
___________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS