ΑρχικήinetΕίναι οριστικό, το Winamp music player επιστρέφει ξανά το 2019

Είναι οριστικό, το Winamp music player επιστρέφει ξανά το 2019

playerΤο θρυλικό music player Winamp βρίσκεται επιτέλους στα τελευταία στάδια του απαραίτητου makeover, για την επιστροφή του το επόμενο έτος. Ανανεώνεται ως εφαρμογή για κινητά και σας επιτρέπει να κάνετε streaming μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, να ακούτε τραγούδια από τις λίστες αναπαραγωγής σας, να εκτελείτε podcast και πολλά ακόμα.

“Θα υπάρξει μια εντελώς νέα έκδοση το επόμενο έτος, με την κληρονομιά του Winamp αλλά με μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης”, δήλωσε ο Alexandre Saboundjian, Διευθύνων Σύμβουλος της Radionomy, που απέκτησε το Winamp το 2014.

Πιστεύει ακράδαντα ότι το media player μπορεί ακόμα να τραβήξει την προσοχή του ακροατηρίου, παρέχοντας μια πιο απλοποιημένη εμπειρία όπως και οι ανταγωνιστές του.

Το Winamp κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997 και ήταν ένα δημοφιλές μέσο αναπαραγωγής πολυμέσων που κέρδισε τεράστια αναγνωρισιμότητα πριν πωληθεί στην AOL το 2002.

Την τελευταία φορά που ενημερώθηκε ήταν το 2013.

Περίπου ένα μήνα πριν, μια νέα beta έκδοση 5,8 είχε διαρρεύσει online από έναν ανώνυμο χρήστη. Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών έχουν κατεβάσει το αρχείο μέχρι σήμερα. Ωστόσο, αυτή η έκδοση δεν είναι η σταθερή έκδοση, οπότε μπορεί να ενέχει κινδύνους όπως διακοπές στη λειτουργία του λογισμικού και σφάλματα.

Επομένως, είναι προτιμότερο να περιμένετε την επίσημη έκδοση από την εταιρεία το 2019.

Ο Saboundjian λέει ότι το Winamp έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που έχουν οι χρήστες που αγαπούν τη μουσική. Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν διαφορετικά players ή aggregators για να ακούσουν διάφορα podcasts ή ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το βλέπει αυτό ως μια ευκαιρία να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία μουσικής σε ένα music player.

Οι λεπτομέρειες είναι ακόμα ασαφείς, αλλά ο CEO δήλωσε ότι το Winamp για Android και iOS βρίσκετε καθ’ οδόν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS