ΑρχικήinetiOS 12: Βρίσκεται πολύ χαμηλά στην προτίμηση των χρηστών

iOS 12: Βρίσκεται πολύ χαμηλά στην προτίμηση των χρηστών

Κάθε φορά που η Apple παρουσιάζει νέες εκδόσεις iOS, οι χρήστες iPhone και iPad συνήθως βιάζονται να τις εγκαταστήσουν, συμβάλλοντας τελικά στα ποσοστά υιοθεσίας που είναι συνήθως υψηλότερα από ό, τι στην προηγούμενη ενημέρωση.

Ωστόσο, αυτό όχι μόνο δεν συμβαίνει με το iOS 12, αλλά η πιο πρόσφατη έκδοση iΟS της Apple είναι στην πραγματικότητα στην πιο χαμηλή θέση της προτίμησης των χρηστών, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Mixpanel.

iOS

Ένα γράφημα από το Statista δείχνει ότι οι χρήστες είναι αρκετά προσεκτικοί όταν πρόκειται να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στο iOS 12 και ότι μετά από 10 ημέρες διαθεσιμότητας, μόνο το 20,7% συμβατών μοντέλων ενημερώθηκαν σε αυτήν την τελευταία έκδοση.

Για λόγους σύγκρισης, το iOS 7 έτρεχε περίπου στο 63,4 τοις εκατό των επιλέξιμων συσκευών, δέκα ημέρες μετά το λανσάρισμα.

Το iOS 11, του οποίου η κυκλοφορία μαστιζόταν από μεγάλα σφάλματα και προβλήματα επιδόσεων, έφτασε στο 28,6% μετά από 10 ημέρες στην αγορά.

Για την Apple, αυτό είναι ανησυχητικό, αφού λάνσαρε το iΟS 12 με πολλές φανφάρες παράλληλα με το νέο iPhone XS και το iPhone XS Max.

Το iOS 12 λέγεται ότι έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και νέα χαρακτηριστικά, αν και από ότι φαίνεται, οι περισσότεροι πελάτες αποφάσισαν να παίξουν στα σίγουρα εδώ και να διατηρήσουν τις τρέχουσες εκδόσεις iΟS έως ότου η τελευταία έκδοση “ωριμάσει”.

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους το iΟS 12 απέχει πολύ από το iΟS 7 από την άποψη της έγκαιρης υιοθέτησης.  Ένας από αυτούς είναι ο αριθμός των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά. Υπάρχουν πολύ περισσότερα iPhone εκεί έξω, πράγμα που καθιστά λιγότερο πιθανό για μια νέα έκδοση iOS να φτάσει τα στοιχεία υιοθέτησης ενός προκατόχου που κυκλοφόρησε πριν από πέντε χρόνια.

Ωστόσο, είναι αρκετά σαφές ότι οι χρήστες του iPhone δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο ήταν στο παρελθόν σχετικά με τις ενημερώσεις iΟS, και η τρομαχτική εμπειρία με προηγούμενες εκδόσεις είναι λίγο πολύ σημαντικός παράγοντας για την οποιαδήποτε αλλαγή.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS