Το πολύ κρίσιμο Drupal RCE σφάλμα επηρεάζει εκατομμύρια websites
infosec

Το πολύ κρίσιμο Drupal RCE σφάλμα επηρεάζει εκατομμύρια websites

Οι διαχειριστές πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα ενημέρωση για να διορθώσουν μια ευπάθεια απομακρυσμένης εκτέλεσης κώδικα. Η πλατφόρμα του συστήματος...
Read More
infosec

OkCupid: Η ιστοσελίδα γνωριμιών εκθέτει προσωπικά δεδομένα!

Σύμφωνα με αρκετές δημοσιεύσεις ειδικών, η ιστοσελίδα γνωριμιών, OkCupid, διαθέτει ευπάθεια εντός της εφαρμογής που μπορεί να επιτρέψει στους hackers...
Read More
infosec

7ο Συνέδριο Security Project: Οι Νέες Τεχνολογίες για την Ασφάλεια

Στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Security Project (www.securityproject.gr) - που διοργανώνεται από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager...
Read More
infosec

Cisco: Διορθώνει root holes στο HyperFlex και περισσότερα σφάλματα ασφαλείας

Η Cisco εξέδωσε την Τετάρτη μια δέσμη security updates, τα οποία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν συνολικά...
Read More
infosec

Το Separ Malware κλέβει κωδικούς πρόσβασης μέσω επιθέσεων phishing

Ένα phishing campaign που χρησιμοποιεί έγγραφα PDF για την εξάπλωση του κακόβουλου λογισμικού Separ και κλέβει τα διαπιστευτήρια browser και...
Read More
Latest Posts

iOS 12: Βρίσκεται πολύ χαμηλά στην προτίμηση των χρηστών

Κάθε φορά που η Apple παρουσιάζει νέες εκδόσεις iOS, οι χρήστες iPhone και iPad συνήθως βιάζονται να τις εγκαταστήσουν, συμβάλλοντας τελικά στα ποσοστά υιοθεσίας που είναι συνήθως υψηλότερα από ό, τι στην προηγούμενη ενημέρωση.

Ωστόσο, αυτό όχι μόνο δεν συμβαίνει με το iOS 12, αλλά η πιο πρόσφατη έκδοση iΟS της Apple είναι στην πραγματικότητα στην πιο χαμηλή θέση της προτίμησης των χρηστών, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Mixpanel.

iOS

Ένα γράφημα από το Statista δείχνει ότι οι χρήστες είναι αρκετά προσεκτικοί όταν πρόκειται να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στο iOS 12 και ότι μετά από 10 ημέρες διαθεσιμότητας, μόνο το 20,7% συμβατών μοντέλων ενημερώθηκαν σε αυτήν την τελευταία έκδοση.

Για λόγους σύγκρισης, το iOS 7 έτρεχε περίπου στο 63,4 τοις εκατό των επιλέξιμων συσκευών, δέκα ημέρες μετά το λανσάρισμα.

Το iOS 11, του οποίου η κυκλοφορία μαστιζόταν από μεγάλα σφάλματα και προβλήματα επιδόσεων, έφτασε στο 28,6% μετά από 10 ημέρες στην αγορά.

Για την Apple, αυτό είναι ανησυχητικό, αφού λάνσαρε το iΟS 12 με πολλές φανφάρες παράλληλα με το νέο iPhone XS και το iPhone XS Max.

Το iOS 12 λέγεται ότι έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και νέα χαρακτηριστικά, αν και από ότι φαίνεται, οι περισσότεροι πελάτες αποφάσισαν να παίξουν στα σίγουρα εδώ και να διατηρήσουν τις τρέχουσες εκδόσεις iΟS έως ότου η τελευταία έκδοση “ωριμάσει”.

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους το iΟS 12 απέχει πολύ από το iΟS 7 από την άποψη της έγκαιρης υιοθέτησης.  Ένας από αυτούς είναι ο αριθμός των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά. Υπάρχουν πολύ περισσότερα iPhone εκεί έξω, πράγμα που καθιστά λιγότερο πιθανό για μια νέα έκδοση iOS να φτάσει τα στοιχεία υιοθέτησης ενός προκατόχου που κυκλοφόρησε πριν από πέντε χρόνια.

Ωστόσο, είναι αρκετά σαφές ότι οι χρήστες του iPhone δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο ήταν στο παρελθόν σχετικά με τις ενημερώσεις iΟS, και η τρομαχτική εμπειρία με προηγούμενες εκδόσεις είναι λίγο πολύ σημαντικός παράγοντας για την οποιαδήποτε αλλαγή.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *